sobota 14. júla 2012

Balea gély

Ahojte dievčence.
Ospravedlňujem sa, že som už dlhšie nič nepridala. Tie strašné teplá odišli a naša rodina v tej dobe spotrebovala veľké množstvo sprchovacích gélov. Všetky sú od Balei, doteraz sme používali z Avonu, ale ako som našla tieto tak mi tie Avonové prídu drahé a málo voňavé. Balea stojí 1 euro a nevysušuje, ale nemám po nej ani nejaký vláčny pocit. Treba sa potom nakrémovať. Všetky sprchovacie gély sú dosť parfemované. Treba si len vybrať vôňu, ktorá vám sadne. Ja som si v Dm-ke všetky pootvárala a čuchala, ktorá mi najlepšie sadne :)


Lovely Raspberry
Tento je najlepší, čo sa týka vône. Vonia úplne ako maliny a vôňa vydrží dlhšie ako u jeho dvoch súputníkov. Vôňa je sladká a nie je umelá.

Splashy Kiwi
Vonia ako kiwi a v obchode sa mi strašne páčil, pretože maliny voňali sladučko a kiwi tak inak. Ale keď som sa s ním osprchovala tak to bola úplne umelá vôňa, ktorá rýchlo vypŕchla. Je zvláštne, že z tej istej rady sa výrobky tak odlišujú.


Pitaya
Je to taký stred medzi kiwi a malina. Vôňa sladšia, výdrž priemerná.

Hodnotenie: 9 z 10 Prvé miesto:malina, druhé miesto: pitaya, tretie miesto: kiwi

Holiaci gél 
Ja som holiace gély nikdy žiadne nepoužívala. Tento je môj prvý a divím sa, že som si ho nezaobstarala už dávno. Pekne vonia tak jemne a urobí sa veľká pena, ktorú si nanesiem. Ľahko sa po nej kĺže žiletkou. Stojí 3 eura.
Hodnotenie: 10 z 10
Máte nejaké skúsenosti so sprchovacími gélmi od Balei? Ako vám voňajú?
Vlastníte holiaci gél? Ktorý, pretože som sa dočítala na blogoch aj o takom, ktorý dosť zapácha? Len teraz neviem ktorý to bol..:)

9 komentárov:

  1. z tejto limitovanej edície čo sa týka sprcháčov nemám žiaden, ale zato mám telové mlieko - žltý melón a vonia úúžasne, hlavne keď si ho dám pred spaníím sa tak fajnovo sladko spí potom :) ..... určite si chcem kúpiť tiež ten malinový, no ale uvidím, momentálne od nich mám sprcháč Queen of the night, alebo tak nejako sa to volá, s olejovímy perličkami, dobre pení, krásne vonia a výdrž ma tiež dobrú :)..... noo a gél mám tiež od nich, novinku s príchuťou mlieka a citrona :) tiež krásne vonia a zanecháva pokožku jemnú, ale aj tak vždy sa radšej natriem :) .... balea ma skvelé výrobky, vždy sa rada pri nich zastavím a miniem ich tak isto ako niektore iné značky aj dvojnasobne drahšie..........

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie olejove perlicky su pre zvlacnenie..ze sa netreba kremovat po nom?

      Odstrániť
  2. Mám tu prostřední, je úžasnáá :)) Sprcháče od Balei nádherně voní :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dorotka vôňu malina skúsim aj ja, inšpirovala si ma:D. Zuz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super tipy ! :) Balea produkty krásne vonajuu !! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. od Balei som si kúpila už veľa vecí a aj sprcháče ale ja som si kúpila s limetkou a aloe vera. Som s nimi spokojná a som rada že nie som jediná. Písala som o ňom na svojom blogu tu: http://natsnailart.blogspot.sk/2012/07/armada-spasi.html

    pekný blog :) NATS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balea je super, ale sprcháče jsem od ní ještě nezkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. podla voni by som tie sprchace asi hned aj zjedla:D

    OdpovedaťOdstrániť