piatok 29. novembra 2013

Pokračovanie článku o produktoch Himalaya Herbals (proti akné)


Ahojte dievčatá.

Nedávno som vám spomínala, že používam Himalaya Herbals v mojom boji proti akné. V minulom článku som sa zamerala na krém a masku a ukázala som stav mojej pleti po používaní všetkých výrobkov. Tento krát si bližšie povieme o troch doplnkových produktoch, ktoré by mali zlepšiť pleť.


Himalaya Herbals Čistiaci gél na tvár s nimbou

Tento gél som aplikovala na tvár väčšinou ráno. Vždy, keď sa zobudím mám mastnú pleť a gél odstránil tento nedostatok. Po použití sa cítim sviežo a čisto. Večer gél veľmi nepoužívam, pretože by sa nemal dostať do kontakut s očami. Väčšinou si umývam tvár s iným čistiacim gélom, ktorým odličujem aj oči. 

Čistiaci gél neobsahuje mydlo, takže nevysušuje pleť. Po použití bolo nutné tvár na noc nakrémovať. 
Gél hodnotím kladne, škoda, že sa nedá aplikovať aj na okolie očí, mal by u mňa plný počet bodov.
Kúpite za 4,68 eur v e-shope alebo vo vašej lekárni.

Hodnotenie: 8 z 10



Himalaya Herbals Čistiaci peeling s nimbou

Peeling používam raz za čas a nie pravidelne. Siahnem po ňom, keď to potrebujem a vytvoria sa mi šupinky. V zime sa mi to stáva častejšie, ako by som chcela. 

Čistiaci peeling obsahuje väčšie zrnká a je hrubší. Mne to neprekáža, pretože nemám citlivú pleť. Ocenila by som, keby ich peeling obsahoval viac, lebo k dosiahnutiu žiadaného efektu je nutné použiť väčšie množstvo prípravku. Inak som spokojná a za cenu 3,41 eur dostanete dobrý produkt.

Hodnotenie: 8 z 10



Himalaya Herbals Hĺbkovo čistiace pleťové tonikum

Nakoniec som si nechala tonikum, dlhšie sme si k sebe hľadali cestu, ale predsa podarilo sa to. Po otvorení sa na mňa vyvalila nepekná vôňa. Pripomínala mi Pitralon, ktorý kedysi používal môj dedko po holení. Keď som si tonikum naniesla na pleť, bolo to ešte horšie. Pleť ma mierne pálila, ale po pár minútach som cítila veľmi svieži pocit.

Na špecifickú vôňu som si po čase zvykla a teraz mi už vôbec nevadí. Mám rada ten zvláštny pocit po použití, kedy to trošku páli, ale je to príjemné. Pleť je nielen svieža, ale som istá, že aj dokonalé čistá.
Tonikum dostanete za 5,28 eur.

Hodnotenie: 7 z 10


* Skúšali ste tieto produkty? Aké gély /tonikum /peeling používate na tvár?

13 komentárov:

  1. Já mám ten peeling a je fajn, pěkně voní, ale že by nějak pomáhal, to mi nepřipadá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tomto článku som písala skôr o doplnkovej pomoci pri akné... od peelingu by som veľmi nečakala, že by pomáhal zmierniť prejavy akné, pretože sa aplikuje raz za čas.. :)

      Odstrániť
  2. Hmm, tak teda snáď po minutí zásob vyskúšam aj zvyšok produktov Himalaya. Vyzerajú dobre a možno mi pomôžu dopracovať sa k skutočne peknej pleti :)

    S pozdravom Zuzka | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne produkty pomohli, ale zatiaľ nemám peknú pleť :)

      Odstrániť
  3. Ten peeling s nimbo som si nasla v ladyboxe ale podla mna mi uz ani svatena voda nepomoze... Uprimne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hm, nebuď skeptická :) Hlavu hore, musíš veriť, že ti niečo raz pomôže... :)

      Odstrániť
  4. Ďakujem za recenziu... potrebovala by som niečo na moju pleť, asi si vypýtam na Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super recenzia, paci sa mi, ze vsetko pofotis, aj ked je to len peeling.. na niektorych inych blogoch mi vadi, ze odfotia napr. riasenku, napisu recenziu a neukazu efekt.. to je vazne katastrofa... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja to nemám rada.. Hlavne ak sa jedná o tak podstatné veci, pretože rúž aspoň vidím farbu, ale u riasenky sa to nedá.. takže ja som rada, ak je veľa fotiek a všetko podrobne ukázané :)

      Odstrániť
  6. celkom ma zaujal ten umyvaci gel a rada by som zazila ten pocit sviezosti s tym tonikom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že aj pre iných by to bol podobný pocit :) nielen pre mňa...

      Odstrániť
  7. Mna velmi milo prekvapil peeling. Som si citala, ze cisti do hlbky. Mam velmi rozsirene pory a pomyslela som si, ze co uz len moze peeling do hlbky vycistit... proste som necakala ziadny zazrak, este tak odstranenie starej vrstvy pokozky, ak vobec. Tak som to na seba napatlala a potom fiiiiiha, moje pory boli ciste ako po pouziti masky alebo inej hlbkovo cistiacej gebuziny. Urcite ho odporucam aj ostatne produkty Himalaya Herbals, hlavne nimbova maska mi pomaha, nemam vyrazky ani pred a pocas menzesu a to uz je co povedat. Ada.

    OdpovedaťOdstrániť