štvrtok 6. marca 2014

Fialová spodná linka (líčenie) + new in


Ahojte kočky.

Asi pred týždňom som si kúpila 3 nové ceruzky v 50 percentom výpredaji, ktorý prebiehal na vybrané produkty. Na ceruzky som žiadne recenzie nevidela, takže som kupovala bez istoty, aké budú. Oslovilo ma viacero odtieňov, ale vyhrali tieto 3. Všetky sú vysúvacie, máju u mňa plus, pretože ich netreba strúhaťEssence stál okolo 80 centov a Catrice som kúpila jednu za 1,20 eur. 


Essence longlasting 16 Coolest chic má krásnu výraznú fialovú farbu. Obsahuje aj drobné strieborné trblietky, ale na oku sú málo badateľné. Napriek tomu, že ceruzka nie je vodeodolná, prekvapila ma jej výdrž. Na oku sa mi nerozmazáva.

Na Catrice longlasting mám oddelené názory, líši sa od odtieňov. 070 Blueberry je dokonalá ceruzka, ešte som takú skvelú nemala. Je vodeodolná, nie je možné ju zotrieť, ani keď som silno trela. Na oku drží ako pribitá, dá sa s ňou vytvoriť aj vrchná linka. Má fialovo-modrý odtieň.

Test vodeodolnosti - najskôr som na ceruzky pustila silný prúd vody, všetky vydržali. Následne na to som silno trela papierovým obrúskom a fialová Essence to pod tlakom nevydržala, ale držala sa dobre :-).

Presúvam sa ku Catrice 030 Gold Shatterhand, ceruzka je síce vodeodolná, ale na oku vytvára zhluky, nedá sa naniesť rovnomerne. Na fotografii je to trochu vidieť. Keď som ju v dm-ku naniesla na ruku vyzerala krásne a nešla z ruky dole podobne ako 070. Na oku sa však správa úplne odlišne. Ak ju nanesiem v hrubšej vrstve začne opadávať.



Oči som klasicky vytieňovala, vytvorila linku. Pod oko som naniesla v ceruzku Essence 16 Coolest chic a ešte som ju pretrela fialovým tieňom od MUA. Do waterline som naniesla bielu ceruzku a tú som prekryla MUA tieňom. Na perách mám Rimmel Moisture Vintage Pink.



Nakoniec som si nechala malý výber z Instagramu. Nájdete tam nafotené nové úlovky alebo výrobky zo spoluprác. Taktiež vás tam informujem v predstihu o článkoch, ktoré pre vás pripravujem alebo sa dozviete viac o mne :-). Nájdete pod menom vivalavidadorota.

Instagram
Kúpili ste si niečo vo výpredaji? Skúšali ste tieto ceruzky? Ako sa vám páči líčenie?

30 komentárov:

  1. To je uhrančivý pohled, tak fascinující. Nádherné líčení, fialová je na tvých očích skvělá!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já tohle moc často nepíšu, ale jsi fakt kočka! ty oči! fialová ti perfektně sedne, souhlasím s Martinou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekné. Ale aj tak som namäkko z tvojich vlasov :) Celkom si ma naviedla poobzerať sa po tých Catrice ceruzkách. 070 je neuveriteľne krásna. Od Essence mám 2 vysúvacie ceruzky, fialovú a takú nejakú emerald, ale na očiach držia skvelo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale ja s nimi nie som veľmi spokojná. Keď som bola mladšia mohla som si dovoliť vlasy po pás a teraz pod plecia :-( Ako som sa nechala pred niekoľkými mesiacmi ostrihať, tak akoby ani nenarástli. Od Essence som pozerala aj po tej Emerald, ale teraz som si z Avonu objednala podobnú farbu, takže som ju tam nechala :-)

      Odstrániť
  4. Nádherné líčenie, ako vždy ♥ :)
    Škoda tej zlatej ceruzky, keby nebola taká "neschopná", mohla riadne dobre na očiach vyzerať :)
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Katik :-* Veľká škoda, pretože som sa tešila, že taký odtieň ešte nemám. Pekne by prežiarila vnútorný kútik oka a myslela som, že vydrží celý deň, keďže na ruke je ako pribitá.

      Odstrániť
  5. Ta fialova ti sedi vazne skvele :) Skoda ze sa rozmazava..:/ Pocula som, ze essence ceruzky su dobre, ale asi nie kazda..
    S Catrice je to pre zmenu loteria. Ja mam najradsej ceruzky od Gosh alebo Gabči Salvete..su makke a odolne :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne. Od Essence sa nerozmazáva, to bol test vodeodolnosti a po vode som ceruzky veľkým tlakom šúhala, takže by som bola naozaj prekvapená, keby to vydržala nevodeodolná fialová. :-) Na oku drží pekne.

      Odstrániť
  6. Hezké barvičky všechny tři! :) Líčení se ti povedlo!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wooow, ta fialová vypadá moc hezky a házíš takový sexy pohled :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ten pohľad je náhodný, nechcela som hádzať sexy pohľady :-D

      Odstrániť
  8. Jeeej mne sa tak pacia vselijake farebne spodne linky no ja som strasna nesika nikdy si ju neviem pekne aplikovat :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Nie je až tak zložité, treba mať výraznú farbu ceruzky a nakresliť čiaru pod spodné mihalnice a potom vytieňovať dostratena. Myslím, že spraviť peknú rovnú linku na vrchné viečko je zložitejšie :-)

      Odstrániť
  9. Ta zlatá vypadá úžasně! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Fialová je naprosto dokonalá!:) a moc ti sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :-) Fialová so zelenou patrí medzi moje obľúbené spodné linky :-)

      Odstrániť
  11. Veľmi pekné líčenie.
    Ja používam len vysúvacie ceruzky, pretože neznášam ich strúhanie. Páčia sa mi odtiene ceruziek Gabriela Salvette, ale cena sa mi zdá prehnaná.
    Kde bol ten výpredaj? V DM?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :-) áno v dmku sú výpredaje na vybrané produkty od Essence aj Catrice. Treba sa poponáhľať, pretože sú už niektoré produkty vypredané :-)

      Odstrániť
  12. líčenie je krásne, ja by som sa takto namaľovať nedokázala :) cruzky som kedysi používala teraz uprednostňujem tekutú linku :)

    OdpovedaťOdstrániť