pondelok 14. mája 2012

Kozmetický kufrík

Ahojte :) Včera som dostala môj vysnívaný kufrík. Čítala som o ňom už na veľa blogoch a myslela som si, že ho už nebudú mať. Všetky dievčatá sa o ňom dozvedeli skôr ako ja. Ešte aj farba je presne taká po akej som túžila. Kufrík vyberal môj ocino v Baumaxe v NR. Chcela som buď slonovinový alebo tento zelený. Nakoniec mi vybral tento, pretože ten bledý sa mu zdal nevýrazný. Mám z neho takú radosť. Ocino mi povedal,že by nepovedal, že sa môžem tak tešiť z kufríka na náradie :DD Prekvapila ma jeho veľkosť,ale príjemne. Myslela si, že je menší a hladký. Musela som ho hneď ako ho doniesol a zmestilo sa tam všetko dokonca aj laky na nechty.



Odfotila som aj veci, ktoré som do kufríka nedala (ale na fotenie som ich tam priložila ani neviem prečo), pretože ich používam takmer každý deň. Môžete vidieť: podkladovú bázu pod make up od Elf, podkladovú bázu pod očné tiene od Elf, fixátor make up Elf, púder Light Beige a bronzer Warm Tan, Make up Match perfection True Ivory a rovnomenný korektor od Rimmel, korektor Miss Sporty, korektory od Catrice,Catrice ceruzka na pery, Catrice biela ceruzka, ceruzka na obočie Miss Sporty, modrá ceruzka Avon, skosený štetec Avon, Essence štetec, špirála Get big lashes od Essence, tiene nie sú žiadnej značky, ale strašne rada ich používam, pretože dlho vydržia a dobre sa nanášajú :)


9 komentárov:

  1. aj ja by som chcela taký kufrík no ale..smola :-DD teraz zbytočne mínať nechcem lebo si šetrím na leto a na moje topánky..avšak toto pre mňa zbytočná vec nie je keď vidím v mojej izbe ako sa mi tá kozmetika hromadí a ja ju nemám kam už dávať :-/
    abeilleslife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som si ho asi sama tiež nekúpila. Chápem ťa :) Dostala som ho na narodeniny ako taký bonus :DD

      Odstrániť
  2. Nejlepší kufřík, jaký znám! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeej ja mám ružovýýý, ale už bol plný tak som ho musela vymeniť :) :)
    Budem rada ak sa mrkneš aj na môj blog a staneš sa jeho členom ak ťa zaujme ;)


    http://fairymake-up.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéé to je paráda ! To koupím i v ČR ? :D

    http://michaela812.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To naozaj neviem:(, mam taky pocit, ze som ho videla len slovenskym blogerkam..Kupili mi ho v Baumaxe..tak mozno by mohol byt aj u vas. Musim sa priznam, ze niekedy si ho len tak otvorim a pozeram sa na neho :DDhehe

      Odstrániť
  5. Dnes som bola v baumaxe ale bohužial, ževraj tieto kufríky už dlhšiu dobu nemajú na sklade...ak ho niekto náhodou predávate, prosím ozvite sa mi na iveta.toporova1790@gmail.com ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ma mrzi.. :/ ja som ho kupovala uz velmi davno, ak by som o niekom vedela, kto by ho predaval za prijatelnu cenu napisem.. :)

      Odstrániť
  6. Kde ho mozem zohnat ????

    OdpovedaťOdstrániť