pondelok 11. júna 2012

Súboj korektorov

Ahojte dievčatá.
Dnes vám prinášam hodnotenie 6 korektorov, ktoré vlastním. Každý výrobok popíšem, oznámkujem a nakoniec urobím celkovú analýzu, ktorý obstojí najlepšie s krytím.


 Paleta korektorov z ebay

Jedným slovom je skvelá. Vyhovuje mi po všetkých stránkach. Cena bola 4 eura, čo je strašne málo na to, že tam máte 15 korektorov. Tie 2 najtmavšie nevyužívam, ale viem si ich predstaviť na dotieňovanie línií. Konzistencia je hustejšia a menej mastnejšia, dobre kryje a dlho vydrží.


Na prvý prst som naniesla perleť, ktorú používam na lícnu kosť nad lícenku. Má príjemnú konzistenciu a nerozotiera make up. S inými rozjasňovačmi mám ten problém, že mi poškodia make up, pretože sú veľmi tekuté. Neobsahuje trblietky len perleť. Zelená farba je na vyrážky a ružová pod oči. Tú ružovú veľmi nepoužívam je veľmi svetlá a okrem toho by zvýraznila jemné vrásky pod očami, pretože všetky korektory sa vyznačujú väčšou tuhosťou. Zelená nádherne kryje, ak ju prekryjete telovou vôbec sa nezmazáva. 

Hodnotenie: 10 z 10







CATRICE Allround concealer

Táto paleta sa veľmi rýchlo míňa. Má mastnú konzistenciu. Nevyhovuje mi, pretože mám mastnú pleť. Napriek tomu sa dá používať, ale odporučila by som ju skôr pre suchú alebo normálnu pleť. Využívam všetky odtiene až na tú ružovú, pretože aj keď je mastný tak sa po dlhšom čase dostane do vrások. Zelená kryje červené miesta dosť málo a ak sa prekryje telovou, tak zíde dole. Omnoho lepšia z drogériových paletiek korektorov je od Dermacolu.

Hodnotenie: 5 z 10




Dermacol make up cover (209)

Tento make up/ korektor má vynikajúce krytie. Keď ho používate len ako korektor vydrží vám celé roky. Písala som už na neho recenciu tu: http://dorota-art.blogspot.sk/2012/03/dermacol-make-up-cover.html Napriek jeho super krytí ho nepožívam ako korektor. Dôvodom je farba, vybrala som si tmavý odtieň.

Hodnotenie: 9 z 10


Miss Sporty So Clear (01)

Je lacný, malý, rýchla pomoc aj do najmenšej kabelky. Krytie a výdrž priemerná ako používam palety vyššie uvedené, tak nejako som na krycie tyčinky zanevrela.

Hodnotenie: 6 z 10


Essence cover stick (02 matt beige)

Myslím, že medzi Miss sporty a týmto nie sú žiadne rozdiely. Jediný je vo farbe, pretože Essence je tmavší a viac do ružova.

Hodnotenie: 5 z 10



Rimmel Match Perfection (Ivory)

Tento korektor je vynikajúci na krytie kruhov pod očami. Nezlieva sa do rýh, výdrž má normálnu, príjemná konzistencia veľmi tekutá. Úplne mi vyhovuje, dávam si ho len pod oči. Krytie nie je silné, ale mne vyhovuje, pretože nemám tmavé kruhy. Krásne rozjasní pohľad a je vidieť rozdiel, keď si ho dám.

Hodnotenie: 9 z 10



Tu je vyhodnotenie: Najlepšie krytie má:
1. Dermacol, 2. Catrice, paleta ebay, 3. Miss Sporty, Essence 4. Rimmel 

Ja by som však dala vyhodnotenie iné:
1. Paleta ebay, Rimmel (kvôli najlepšiemu korektoru pod oči)
2. Catrice
3. Dermacol
4. Miss Sporty
5. Essence

Dúfam, že sa vám môj príspevok o korektoroch páčil a pomohol vám s výberom.






14 komentárov:

  1. Děkuju za tvou milou návštěvu u mě. Ráda se stávám tvým pravidelným čtenářem, to je jasnačka - máš to tu moc zajímavý (zrovna teď nějaký dobře krycí patlátko scháním, tak se určitě inspiruju tvými tipy) ;-).
    Zdraví Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Vivi :) som vďačná za každého nového čitateľa a samozrejme aj za tých, čo sa mojimi čitateľmi už stali :))
      Tak dúfam, že si vyberieš :)

      Odstrániť
  2. Ta paleta korektorů je moc hezká. :)

    http://lovelystuffbydasha.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten od Miss sporty jsem měla a ta paletka je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tato recenzia je pre teraz velmi uzitocna, za co dakujem! Akurat hladam spravny korektor, pretoze mam tmave kruhy pod ocami...:))

    http://www.supercutesupereasy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem nejspokojenější s korektorem Maybelline Affinitone, má skvělé krytí i výdrž. Pro mě je to ten nejlepší korektor jaký jsem zatím vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za výbornú recenziu pomohla mi a chystám sa ísť kúpiť buď catrice paletku alebo ten dermacol, ešte uvidím v obchode :)

    http://gingerbread-heart.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nad tou paletkou rozmýšlam aj ja :) Mohla by si si poslať link odkiaľ z ebayu si ju objednávala ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. náhodou som si uložila stránku, ale už sú z nej vypredané.. našla som ti iného dodávateľa a cena je skoro rovnaká ako som platila ja.. do 5 eur by to malo vyjsť :) http://www.ebay.co.uk/itm/15-Colors-Makeup-Cosmetic-Camouflage-Neutral-Facial-Face-Cream-Concealer-Palette/390563314636?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D16729%26meid%3D652562686361501950%26pid%3D100011%26prg%3D7906%26rk%3D5%26rkt%3D5%26sd%3D180863790744%26#shId

      Odstrániť
  8. super recenzie, rimmel som mala aj ja , bola som celkom spokojná :) tá paletka vyzerá naozaj super, ale trošku ma odraďuje tá nízka cena, pretože mám veľmi citlivú pleť a napr z essence sa mi robili neuveriteĺné vyrážky :/ nevieš mi prosím poradiť, či by mi to mohlo robiť problémy? ďakujem :)

    CHOCOLATE KISS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj prosim poradis mi ? Kde na ebay najdem taky concealer ako mas ty ? pozerala som ich par ale niektoresa mi zdali cervene a nie tmavo hnede tie farby...beautybubblesk@gmail.com

    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj :) mohla by si mi poslať link na ebay? A koľko si dala za poštovné? :) PS: som tu prvýkrát, ale je to super stránka, chválim.

    OdpovedaťOdstrániť