sobota 23. marca 2013

DM výpredaje



Ahojte kočky.

Určite ste zachytili, že prebiehajú výpredaje značky Essence. Zopár vecí sa mi zapáčilo, aj keď veľa je už vypredaného.


Catrice ceruzka na pery: 020 Soft Suschia

Ceruzka je sama o sebe dobrá, len som si nevšimla, že je podstate nepoužiteľná. Farba je pekná, aj výdrž obstojná. Len práca s ňou veľmi náročná, keďže sa mi vysuvá a zasúva ako chce.. Ešteže stála myslím, že 0, 60 centov.




Essence Stay all day: 08 The magic  must go on

Ani som neuvažovala, že by som si tento tieň kúpila, ale keď som ho uvidela, nemohla som ho tam nechať. Na foto je o 50 percent škaredší ako v skutočnosti. Farba je fialová, ale trbllietky má ružové, čo vôbec na foto nie je vidieť. Výdrž ešte nemám odskúšanú, ale javí sa, že bude dobrá. Stál 1, 50 eura. Mrzí ma, že mali už len malý výber iných odtieňov.



Catrice Smoothing refiner

Túto bázu som objavila na zahraničných blogoch a boli na ňu veľmi pozitívne recenzie. Skúsila som ju a musím súhlasiť, že je veľmi dobrá. Slúži ako báza, ale hlavne by mala vyhladiť póry. Ja ich mám dosť viditeľné a po báze ich takmer nie je vidno. Okrem toho mi make-up vydrží omnoho dlhšie, čo sa iným bázam až tak nedarilo. Catrice je príjemná na tvári a nepôsobí tak umelo ako napr. Dermacol.

Dokonca by sa účinkami dala prirovnať legendárnemu Porefessionalu od Benefitu. Dokonca sa odvážim napísať, že Catrice mi vyhovuje ešte viac, pretože mi nevytvára zhluky make-upu. Možno mi póry nevyhladí Catrice tak dokonale ako Benefit, ale vadí mi to menej ako usadeniny make-upu.
Kúpila som ho v akcii za 4 eura.. inak stojí niečo cez 5.



Essence Colour arts Eye base

V poslednej dobe sa mi bázy pod tiene nejako nakopili, ale aspoň môžem porovnávať. Táto báza je určená pod pigmenty, preto je na začiatku dosť lepkavá. Je to trošku nepríjemné, keď sa mi lepí viečko, ale trvá to asi minútku a môžete mať aj zatvorené oči, potom sa vám lepiť nebude.
Báza spĺňa svoj účel a 6 hodín mám tiene na svojom mieste, potom sa začína mierne zhlukovať, ale vydržia tiene v podobnom stave 8-9 hodín. Po celom dni však sú už zhluky.
Kúpila som ju za 2 eura, ale videla som ju už aj za 1 euro.



Essence Vampire´s Love: 04 The dawn is broken

Lak je nenápadný svetlo šedý, pekne sa nanáša a kryje už v prvej vrstve. Som s ním spokojná.
Stál 1, 30 eura.




Essence I love style čierna linka

Čiernu linku som už veľmi potrebovala, pretože mám už len od MUA a tá mi nevydrží celý deň a po čase sa odlupuje. Keď som uvidela Essence, potešila som sa. Obávala som sa len aplikátora, pretože som zvyknutá na štetec. Síce sa s tým aplikátorom úplne tenké linky vytvoriť nedajú, ale vôbec mi to neprekáža. Linka sa neolupuje a vydržala mi celý deň. Spokojnosť veľká. Stála 1, 30 myslím.



  Opýtajte sa ma otázku
300

Aj vy ste podľahli týmto výpredajom a niečo si kúpili? Čo vás oslovilo?

30 komentárov:

  1. Oooch! Tá báza Catrice vyzerá úplne super!! Budem sa musieť po nej poobzerať! :) <3
    Ináč tie Essence stay all day tiene mám aj ja ružové so zlatými trblietkami ale farba je oveľa oveľa svetlejšia.. Inak sú super :)
    Donny writes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že viem ktoré máš.. ja som ich mala v ruke, ale svetlo v DM je hrozné a nevedela som sa rozhodnúť, či budú dobré. Mne sa zdali veľmi telové, že by ich nebolo veľmi vidieť. Ale najskôr to robilo to svetlo...

      Odstrániť
    2. No to nebolo svetlom, oni sú ozaj také. Strašne svetlo ružové a vidno je len tie zlaté odlesky pod istým uhlom.. Ale páčia sa mi. Keď mám náladu len na také nenápadné líčenie :)

      Odstrániť
  2. Perfektne si nakúpila, ja som včera behla do Dm-ka v BB a nič tam nebolo =/ Skúsim ešte DM u nás doma, ale asi aj tam bude vybrakované =/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som toto všetko kúpila v Dm-kách v BB.. ale je pravda, že na 2 rôznych miestach.. aj na námestí som niečo videla, ale tam toho majú najmenej.. potom oproti Prioru, ale najviac som nakúpila na Sásovej.. už toho začína byť málo :/

      Odstrániť
    2. ja som bola v Tescu a na námestí a slabota...ešte sa pôjdem pozrieť na Kyjevské nám.! úplne som zabudla, že je tam DMka :)

      Odstrániť
    3. ono je lepšie, keď sú to nejaké zašité DM-ka, tam je vačšia pravdepodobnosť, že nebude všetko vypredané :)

      Odstrániť
    4. No ja som bola práve na námestí, mala som cestu okolo.

      Odstrániť
  3. tú tekutú očnú linku som si kúpila aj ja..je perfektná, dobre sa s ňou tvaruje a je za neskutočne nízku cenu..a tie bázy vyzerajú tiež super..určite sa na ne mrknem..ak tam ešte teda budú :) vďaka za tipy..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. linka je super.. len sa mi niekedy s nou tazko robi pekny koniec.. je pekne pigmentovana a vydrzi.. baza pod make-up urcite bude, pretoze na nu nie je akcia..len ked si vypytas za asi 50 bodov zlavovu knizku tak tam je na to zlava.. asi 1, 30 menej by stala so zlavou..:)

      Odstrániť
  4. tak tu podkladovu bazu chcem vyzera super! a inak tie ruzov e tiene essence a nepridu mi nic moc. uplne sa rozotru a nic nie je vidiet,naopak tvoje vyzeraju intenzivne a fakt krasne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vazne nie si spokojna? to je skoda :/ mne vyhovuju a davam si vacsiu vrstvu mozno je to v tom.. :)

      Odstrániť
    2. asi alebo skor urcite to bude v tej silnejsej vrstve ja som to nechcela nechat v hrubej vrstve,aby sa to nezhluklo.skusim navrstvit a uvidim;-)

      Odstrániť
  5. U Vás mají v DMku super věci. Já u nás byla včera a nikde nic, co by mi přišlo super...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá báza od Catrice vyzerá úžasne. Ten rozdiel je až neskutočný. Sa mi míňa báza od Rimmelu a myslím si, že toto by bola dobrá voľba keď pôjdem na nákup novej bázy.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super tipy, tá báza vyzerá úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vau, tak to musím aj ja zájsť do Dm-ka, len keby sa mi nahromadili nejaké peniažky v peňaženke.. :D ale tá linka ma nadchla aj tá báza.. a na tiene stay all day pozerám dlho, uvidím, čo bude u nás na východe. :D

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. bázu Catrice som mala a používala som ju až rok! to sa nikdy nestalo, že by som použivala niečo tak dlho a dennodenne..a uvažujem že si ju kúpim znova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tú Catrice bázu som si nikdy v stojane nevšimla... Veľká chyba! Vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tou bázou to tiež nechápem... hľadala som na ňu recenzie na českých a slovenských blogoch a nič.. normálne som si myslela, že u nás sa nepredáva :)

      Odstrániť
  11. joj už ma štve, že som si ten stay all day tieň nevzala :( fakt bol krásny

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tu linku som chcela aj ja ale nevidela som ju u nas :/ asi bola vypredana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ideálne by bolo pozrieť aj v iných mestách, ak máš možnosť.. v BB sú 4 DM-ka, takže sa skôr dá vyberať.. škoda by bolo nekúpiť za tak nízku cenu :)

      Odstrániť
  13. Dnes jsem tam byla a už nezbylo mezi slevněnými věci nic pro mě, ach jo.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ta báze se tváří jako L'Oreal Studio Secrets Magic Perfecting Base. Mám obě a můžu říct, že se tak opravdu jenom tváří a co se týče účinku, tak to je nebe a dudy. Doporučuju vyzkoušet tu od L'Oreal, ta je skvělá. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nad Loreal bazou rozmyslala, ale nakoniec cena ma presvedcila u Catrice.. keby je na Loreal nejaka zlava, tak by som ju vyskusala.. dakujem za nazor..aspon viem, ze je taka super :)

      Odstrániť
  15. tak dokonalé produkty! tá báza! wow!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ta baza riadne prekvapila o.O urcite ju vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite skús..:) mne sa takéto tuhšie bázy osvedčili viac ako tekuté od napr. Dermacolu, pretože mám mastnejšiu pleť ..

      Odstrániť