štvrtok 21. marca 2013

Essence novinka a Rimmel výpredaj



Ahojte dievčence.

Prosím ospravedlňte moju neúčasť na blogu. Myslím, že som na chvíľu potrebovala si od toho oddýchnuť a venovať sa iným veciam. Za ten čas sa mi nahromadilo viacero vecí v kufríku, takže sa máte na čo tešiť :)
Určite si množstvo z vás všimlo, že Rimmel má výpredaj rúžov v DM. Neodolala som a 2 si kúpila. Okrem toho som už dávnejšie kúpila novinku od Essence farbu na pery, ktorú nájdete v každom Ess stojane.
Zatiaľ moje prvé dojmy z rúžov a Essence používam už dlhšie takže to bude z mojej strany objektívnejšie.


Rimmel Lasting finish by Kate 03

Myslím, že mnohé z vás majú tento odtieň a pristane podľa mňa takmer každému. Je to nude farba s oranžovým podtónom a je o niečo tmavšia ako moje pery. Výdrž je priemerná, nevysušuje,ale trošku som mala problém s tým, že sa mi viac rozmazávala ako iné rúže. Uvidím pri častejšom používaní. Vôňa je veľmi príjemná, ovocno-žuvačková.
Momentálne ju nájdete v DM za skvelú cenu 2, 35 eura.
Hodnotenie: 8 z 10




Rimmel Hydra Renew: 180 Vintage Pink

Momentálne aj na túto radu nájdete akciu v DM za 2, 50 eura. Odtieň je krásny fialovo - ružový, len je tmavší ako keď som ho skúšal pod tým hrozným umelým DM svetlom. Takže je pre mňa veľmi tmavý, ale mojej mamine takéto odtiene veľmi sedia a onedlho má narodeniny, takže sa hádam u nás nestratí :) Nevýhodou je, že rúž vonia akoby bol už starý, alebo takou najlacnejšou kozmetikou. Dúfam, že nemám nejaký starý.
Na fotografii, kde mám rúž na perách mi foťák trošku zmenil farby.. myslím, že viac zodpovedajúca je farba na rúžu na ruke.
Hodnotenie: 7 z 10




Essence Hugs and kisses

Čítala som, že niektoré dievčatá akoby po nanesení štípali pery. Ja som necítila vôbec nič. Táto farba sa vám vypije za asi minútu do pier a už nie je možné ju dať dole :) Treba si dať pozor pri nanášaní, aby ste farbou nevyšli mimo pier, pretože sa nedá korigovať.
Výdrž má 3 až 4 hodiny a pery nevysušuje. Ja si nepotrebujem dávať ani balzám. Po čase ostane farba len na okrajoch pier.
Farba je ružová, ale žiadna besnota, ako by sa mohlo zdať podľa obalu. Vo väčšej vrstve je dosť výrazná ružová. Obrázok veľmi nezodpovedá, predstavte si ju výraznejšiu. Cenou si nie som istá, myslím 1, 70.
Hodnotenie: 10 z 10

Po nanesení.

Po 3 hodinách. Jedla som, aj pila.
Máte tie rúže alebo lip tint? Ako ste spokojné, alebo aké iné odtiene máte?

18 komentárov:

  1. všetky vecičky dokonalé! ♥ ten prvý rúž presne odtieň čo hľadám!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba sa poponáhlať..ešte som videla, že majú všetky odtiene, ale podľa mňa 03 sa vypredá medzi prvými :)

      Odstrániť
  2. 03 som si kupila aj ja pred týždnom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten lasting finish by Kate chcem, fakt krásny odtieň :)
    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 03 mám a som s nim spokojna, zachvilku sa mi už zminie, lebo ho používam každý den skoro.asi si ho ešte kupim zajtra do zálohy :D a možno aj dalšie odtiene..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. všetky sú pekné,ale ten posledný je na jar/leto ako stvorený:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je pravda k opálenej pokožke bude ešte lepšie vyzerať :)

      Odstrániť
  6. Kate mam 05 a mamina 09 ten renew som tiez dakedy mala uz si vsak nepamatam ani aky bol a ten essence vyzera fakt dobre u nas vsak mame len 1. Stojan takze nie je sanca...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno náhodou keby nebol vypredaný..ale skôr tam už ostáva len ten druhý červený odtieň..

      Odstrániť
  7. Vintage Pink mám aj ja a odkedy som ho kúpila, nosím ho každý deň. Naozaj dokonalý odtieň pre mňa, aj keď celkom výrazný, ale napriek tomu sa mi veľmi páči :) Normálne rozmýšľam, či si nezabehnem kúpiť ešte jeden, za tú super cenu :D A inak mne ten rúž vonia normálne, tak neviem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to krásny odtieň.. len ja som teraz dosť svetlá a je na mne výraznejší.. keď budem nabudúce v DM, ovoniavam aj iné.. jaj by ma to hnevalo, keby som zobrala zlý..ešte som aj kontrolovala, či nie je použitý..

      Odstrániť
    2. Tak možno je aj ten môj starý, neviem, nie som veľký odborník na rúže :D Ale tak to by som snáď cítila :P

      Odstrániť
  8. Mám ty první dvě. Z té první bych byla víc nadšená, kdyby místo oranžového podtónu měla růžový. Takhle ji moc nepoužívám, ale mám i jiné odstíny, a ty jsou moje stálice. Druhou mám docela ráda, je to taková starorůžová typu "my lips but better". Vůně asi jako nivea krém, nic moc. No a na ten lip tint jsi mě právě nalákala. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne ten oranzovy podton az tak neprekaza, pretoze mam velmi podobny odtien od Golden Rose s ruzovym podtonom.. :)

      Odstrániť
  9. To je super! DMko vo svojom malom meste nemám, no v neďalekom sa otvára tak sa už neviem dočkať :) Podľa mňa jedna z naj drogérii na Slovensku a kozmetika čo si si kúpila, dosť výhodné :) Páčia sa mi také nákupy :)

    www.just-angelity.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si rúž 03 Rimmel chcela kúpiť už dávnejšie, ale trošku ma odrádzala cena..nie žeby bola úplne vysoká, ale mala som podobnú farbu.. to, že sú tie rúže v zľave mi urobilo veľkú radosť :D

      Odstrániť
  10. Mě se na Tobě líbí obě ty Rimmelky:)

    OdpovedaťOdstrániť