štvrtok 9. januára 2014

Moji vlasový kamaráti + ukážka vlasov pred a po


Pred Vianocami sa to len tak hemžilo recenziami a giveaway s vlasovými výrobkami od Schwarzkopf. Čítala som pozitívne, ale aj negatívnejšie recenzie. Pevne dúfam, že nie ste tým už presýtené a prečítate si aj môj názor na túto značku.
Červenú radu Gliss Kur na farbené vlasy som dostala na zrecenzovanie.


Najskôr začnem výrobkami, ktoré ma až tak neohúrili, ale na druhej strane ani nesklamali. Sú nimi maska a šampón. Po maske som mala vlasy hebké a ľahko sa rozčesávali. Napriek tomu som mala už aj lepšie masky. Šampón je klasika, z vlasov zmyl nečistoty, nemala som z neho lupiny. Navzdory tomu šampón nevynikal inými bonusmi.


Presuniem sa k produktom, ktoré ma oslovili viac. Je to olejček, ktorý môžete používať na suché, alebo vlhké vlasy. Ja väčšinou volím druhú možnosť a to na vlhké. Vlasy sú po použití živšie a končeky sa uhladia. S nimi mám najväčší problém, pretože aj keď mám vlasy podstrihnuté, tak konce vyzerajú unavene a rozštiepene. 
Treba si však dávať pozor, aby ste oleja nenaniesli veľa, pretože sa môže stať, že budú mastné. Mne stačia 1 až 2 dávky na vlhké vlasy.

Asi sa divíte, čo má spoločné parfém Hugo boss s olejom na vlasy. Odpoveď znie: vôňu. Hneď ako som priložila nos k oleju, tá aróma mi pripomínala Deep red. Je to ťažšia a ženská vôňa. Ja ju milujem. Z vlasov sa však po nejakom čase stratí. 

Ukážka na suchých vlasoch
Kúru Ulitimate repair som kúpila v Tescu v akcií za 2 eurá. Vôbec som nevedela, aká bude, ale zľava ma nalákala ku kúpe. Je určená na končeky a nanášam ju na suché vlasy. S týmto produktom sa vám nemôže stať, že vlasy budú vyzerať mastne. Po použití sú končeky uhladené a pekne držia tvar. Určite si kúpim ďalšie balenie.


Na koniec som si nechala to najlepšie regeneračný balzam. Prvý krát som balzam dostala od tety, ktorej nevyhovoval. Ona má rada vlasy veľmi objemné a natáča si ich. Po tomto výrobku sa jej veľmi vyrovnávali a mala ich uhladené. Po aplikácií som bola nadšená, pretože ja mám vlasy zvlnené a balzam mi ich vyrovná, ale hlavne moje neposlušnice rozčeše. Takmer nikdy nepoužívam balzam, ktorý treba opláchnuť, pretože sa mi nechce čakať. Tento balzam je moja stálica.


Skúšali ste červenú radu Gliss Kur? Máte radi vlasovú kozmetiku tejto značky?

12 komentárov:

  1. Krásné kvalitní vlasy máš! Tyto výrobky jsem nezkoušela. Momentálně opět bojuji s lupy a to myji šamponem s hennou. No uvidíme...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem si milunká :) Aj ja som si kúpila čisto prírodnú hennu, ale bezfarebnú.. No nechce sa mi to dávať na hlavu, pretože je to zdĺhavá procedúra. Aj ja som kedysi bojovala z lupinami, ale prešlo to samé. Dúfam, že ti to pomôže. :)

      Odstrániť
  2. Más krásne vlásky, nad tým olejom som aj ja minule v obchode váhala, či zobrať alebo nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzka :) Olej je dobrý v tom, že sa dá použiť na 3 spôsoby, ale krajšie mi uhladí vlasy čierna kúra na vlasy. :)

      Odstrániť
  3. Z té levné kosmetiky v drogérii je fajn, ale nic víc, žádné extra výsledky..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja veľmi neinvestujem do drahej vlasovej kozmetiky..:)

      Odstrániť
  4. Máš krásné vlasy, výrobky vypadají zajímavě:)
    lovely-pinkk.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam uz vyse roka gosh olejcek a nie a nie ho mint :) je ako bez dna a to ho pouzivam cca kazdy druhy den a potom mam eate v zalohe matrix som zvedava kedy sa k nemu dostanem :)) ale aj glisskur veci mam velmi rada

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to bola dobrá kúpa, ak je dobrý a bezodný :) od Matrix mám prípravok chrániaci pred teplom a som ním celkom spokojná :)

      Odstrániť
  6. :O balzám a olejíček si určite kúpim :) len by ma zaujímalo či obsahujú nejaké silikóny ale tipujem že áno...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, obsahujú silikóny :-/ hlavne oleje sú veľmi ťažké nájsť bez silikónov...

      Odstrániť