štvrtok 2. januára 2014

Vodeodolný korektor Artdeco Camouflage


Ahojte dievčatká.

Keďže moja pleť nie je dokonalá, potrebujem ju niekedy zamaskovať viac ako len krycím make-upom. V poslednej dobe som si obľúbila vodeodolný korektor od Artdeco. Mám ho v odtieni Desert sand 6. 

Artdeco korektor je tuhší nemastný, je nutné viac pritlačiť, ak si naberám na prst alebo štetec.Maximálne mi vyhovuje jeho konzistencia, pretože mastné korektory mi hneď odkryjú všetky nedostatky. Artdeco korektor vydrží celú pracovnú dobu a má intenzívne krytie. 



Balenie je veľmi praktické, pretože je uzavretý v malej plastovej krabičke. Dá sa vložiť aj do najmenšej kabelky. Má 4,5 g a stojí 209 Kč.

Odtieň Desert sand je asi o odtieň tmavší ako moja pleť, pretože v zime som veľmi bledá. Mne to veľmi neprekáža, pretože ho často kombinuje so zeleným korektorom a farba sa tým vyrovná. V ponuke je pestrá škála odtieňov, takže si vyberiete, ale je nutné sa dobre trafiť.



Artdeco korektor je vodeodolný a nie je to len reklamný trik na prilákanie. Skúšala som test vodeodolnosti najskôr na ruke a potom aj na tvári. Korektor sa ani nepohol, nechala som tiecť vodu dlhšie a ani silnejší prúd vody nepoškodil korektor. Na tvári som videla mierne zmeny, ak som sa o korektor viac obtrela, ale taktiež vydržal dobre. Stieral sa jedine, ak som ho silno zotrela prstom.

Hodnotenie: 10 z 10

Test vodeodolnosti
Ako sa vám pozdáva Artdeco korektor? Aký korektor používate vy?

31 komentárov:

  1. Ten vypadá kvalitně. Já používám MUFE voděodolný korektor.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o MUFE som len čítala recenzie, ale boli pozitívne :)

      Odstrániť
  2. Presne takýto korektor hľadám, dík za tip. :)

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá veľmi dobre...aj keď mám radšej trošku tekutejšie korektory

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám rada tekuté korektory len na očné okolie.. na tvár hlavne tuhé :)

      Odstrániť
  4. Môj najobľúbenejší korektor už minimálne 10 rokov :) presne na zakrytie vyrážok, fliačkov a pod. Poč oči nie je vhodný, lebo vysušuje, ale na maskovanie nepekností je skvelý!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že zdieľaš môj názor :) Na očné okolie si ho ani ja neviem predstaviť, presne ako píšeš :)

      Odstrániť
  5. Já ho teda mám a nevydrží ani bez vody, tak nevím :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma mrzí Reny. Veľmi záleží, akú máš pleť. Už viac krát som sa stretla s tým, že jednej nejaký produkt vyhovoval, ja som ho mala doma a mne vôbec nesedel :-/

      Odstrániť
    2. Mám úplně suchou pleť a nevím, co dělám špatně, ale když camouflage nanesu, je během hodiny v neznámu a všechno je zase vidět :( Při koupi mi říkali, že se musí camouflage dávat nejdříve na hřbet ruky, pořádně rozetřít /tím zahřát/ a pak teprve nanášet. Děláš to tak?

      Odstrániť
    3. Ja si skôr myslím, že chyba nastáva v tom, že ja mám pleť mastnú... takže pre tvoju pleť je vyhovujúce niečo úplne iné, ako pre moju. Ja som ten návod čítala na stránke, ale neriadim sa ním. Nanesiem na prst a rovno aplikujem na pleť alebo štetcom, ale to pomenej...

      Odstrániť
    4. Aha, tak to asi potom jo :(

      Odstrániť
    5. Dúfam, že nájdeš korektor, ktorý ti bude sedieť.. možno by ti viac vyhovoval tekutý, alebo ktorý by mal mastnejšiu konzistenciu.. držím palce :)

      Odstrániť
  6. taky mám ten MUFE, jak píše Martina, drží fakt perfektně, dávám si ho na kruhy pod očima a vydrží i celý den v aquaparku :) akorát si nejsem jistá, jestli se MUFE na Slovensku prodává...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od MUFE som si pred pár rokmi chcela zaobstarať make-up, ale nakoniec som sa neodhodlala na nákup v zahraničí. Myslím, že ešte stále na v SR nedá kúpiť.. Teda celý deň aquaparku, to je už čo povedať :) Ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  7. Ten vyzerá dobre, hlavne tá vodeodolnosť! Ja som teraz ako korektoru verná Dermacol Make-up Coveru, ale pozriem sa vo Fannku aj na tento :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja používam najviac namisto korektoru Dermacol Make-up cover a som nadmieru spokojná :)
    Adrien

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dermacol cover mám aj až 2 odtiene, ale ešte som ich ako korektor nepoužila... nemám dobrý odtieň.. raz som si objednala z e-shopu a ten je dosť tmavý..druhý krát už v drogerke a bolo tam zlé svetlo a znovu som netrafila.. ale zmiešavam si ho s krémom a vtedy zbledne aj o jeden odtieň, ale ako korektor sa už nedá použiť skôr make-up.. :)

      Odstrániť
  9. Aj mne by bol pravdepodobne tmavy no inak vyzera byt skvely... Stastny novy rok ti prajem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Nelka, aj tebe šťastný nový rok :) takže si tiež bledula ako ja :D

      Odstrániť
  10. Vyzera super, rada by som konečne vyskušala niečo od Artdeco, inak ja použivam už nejake tie mesiace Catrice Camouflage cream, je to uplne užasny korektor, tiež je tuhy a skvele kryje, použivam ho aj na kruhy pod oči aj na vyrážky..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ všetko, čo od Artdeco mám je super :) Na catrice som len čítala recenzie, ale boli pozitívne... :)

      Odstrániť
  11. fakt super už dlho niečo také hľadám :)
    ( ALUL )

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vypadá super, hlavně voděodolnost se mi líbí, já teď číhám na jeden od NARS
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak NARSom by som ani ja nepohrdla.. Chcela by si tento Radiant creamy concealer?

      Odstrániť
  13. Oh, that one looks so good. I really need one like that :D
    Happy New Year!

    www.sofiescloset.dk
    https://www.bloglovin.com/blog/3944995/sofies-closet

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Na moju suchú pleť nie je vhodný, lebo po nejakej chvíli na vyrážkach popraská, nedrží v celku, je to veľmi nepekné, ako popukaná omietka. Inak krycia schopnosť je výborná, aj tá vodeodolnosť, aj dosť skvele drží, len škoda, že na mojej pleti praská. Je príliš tuhý, potrebujem niečo viac krémové a mastnejšie. Takže to nebola pre mňa nejšťastnejšia kúpa.
    Lenora

    OdpovedaťOdstrániť