streda 29. apríla 2015

Čo mi spravila dračia krv s pleťou...


Kde sa piesok lial a voda sypala, žil jeden drak. Bol veľmi vzácny, pretože jeho krv bola liečivá a ten kto si ju naniesol na tvár, opeknel a omladol. Sérum z dračej krvi sa dostalo aj ku mne. Či mi vygumovalo vrásky a opeknela som, sa dozviete nižšie.

Strom, v ktorom sa nachádza dračia krv.
Dragon blood od Diet Esthetic obsahuje okrem dračej krvi aj aloe vera, šipkový olej, vitamín B a E, retinol a sóju. Okrem vyhladzujúcich schopností a povzbudenia pleti rieši aj problémy s akné. Táto kombinácia je pre mňa ideálna, pretože už mám mimické vrásky, ale stále bojujem s nedokonalou pleťou. Sérum mám zo stránky elnino.sk.


Dragon blood má obrovské balenie 100 ml, používam ho už približne 2 mesiace a neubudla ani štvrtina. Má príjemné gélové zloženie červenkastej farby. Aplikujem ho na očistenú pleť, po zaschnutí je, ale taký ulepený. Potom ešte nanesiem krém, pretože len gél mi pre hydratáciu nestačí.

Gél aplikujem v dostatočnej vzdialenosti od očí, pretože štípe. Pri prvej aplikácií bolo štípanie intenzívnejšie, ale potom som to už ani nevnímala.

Asi po dvoch týždňoch sa akné trochu zhoršilo a objavili sa šupinky, ktorých sa ťažko zbavovalo. Myslela som si, že mám len zase horšie obdobie, po dvoch mesiacoch sa šupiny rozšírili aj nad obočie, kde ich nemávam a koža mi až tak zhrubla. Prestala som sérum používať a do dvoch týždňov sa to upravilo.
Veľmi som divila, pretože ohlasy iných dievčat boli vždy pozitívne.


Poznáte dračiu krv? Skúšali ste toto sérum?

15 komentárov:

  1. zaujímavé. mne robilo toto sérum veľmi dobre. a nemyslíš, že by to zhoršenie mohlo byť dočasné? a že potom abrakadabra, všetko zmizne? lebo niekedy to tak býva, že ten "bordel" z pleti sa musí dostať najprv von, čím nastane zhoršenie a potom už ostane len prečistená pokožka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som si presne myslela, že je to len dočasné, ale keď ono to trvá už jeden aj pol mesiaca a zdalo sa mi to už veľa. Okrem toho aj akné sa strašne zhoršilo. Ale dám mu ešte šancu :-)

      Odstrániť
  2. Tak to je skoda, ze to melo take divne ucinky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, škoda. Len ma mrzí, že ja som jediná, ktorá má takéto problémy.

      Odstrániť
  3. O séru už jsem myslím slyšela, ale nezkoušela jsem a ani mě neláká :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tomhle seru jsem jeste neslysela ale vypada zajimave :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že si sa o dračej krvi niečo dozvedela :-)

      Odstrániť
  5. Já sice neznám konkrétně tento přípravek, ale dračí krev jako takovou ano. Domnívám se, že účinky jsou přesně takové, že by se ti oloupala pleť a možná by ses divila, co bude po tom. Ale chápu, že je těžké vytrvat se šupinkama na pleti. :)
    Mrkni třebas na toto - to je dračí krev čistá:
    http://www2.energy.sk/cz/vyrobky/Zoznam2.asp?druh=3
    Samozřejmě

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si myslela, že keď som to testovala relatívne dlho, tak po 2 mesiacoch používania by malo zmiznúť to prvotné zhoršenie. Už viac krát sa mi stalo niečo podobné ako teraz, ale pleť sa do dvoch týždňov spamätala a potom bola krajšia. Teraz sa mi to zdalo dlho. No skúsim to s ním ešte a uvidím, aké to bude. Mne viac ako šupiny vadí to akné, ktoré už nešlo ani prekryť. :-(

      Odstrániť
  6. tak už som o niečom takom počula ale v živote som to nevidela ale pripomina mi to šipkovy lekvar:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čistá dračia krv vyzerá ako ozajstná krv, toto je ešte zmiešané s inými vecami. Šípkový lekvár to je super, to by ma nenapadlo :-)

      Odstrániť
  7. Táto "srandička" ma nejakú dobu dosť lákala, ale odolala som. Predsa len až tak neobľubujem gélovú textúru na pleti :) Škoda, že ti to takto neprospelo :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je úplne gélové, ale mne to nevadí, aj tak sa potom ešte vždy musím nakrémovať. Celkom rýchlo sa vsiakne :-)

      Odstrániť