utorok 14. apríla 2015

Jarné líčenie v marhuľových tónoch


Ahojte kočky.

So slnečnými lúčmi vyťahujem zo skrine farebnejšie šaty, ale nielen to, mením aj farbičky na tvár. Toto líčenie sa nesie v marhuľových jemných tónoch. Make-up je úplne jednoduchý, ale pritom vám rozžiari tvár.  


Sleek set na kontúrovanie v odtieni fair obsahuje tri farby, matnú okrovú, perleťovú slonovinovú a marhuľovú perleťovú. Matná hnedá je skvelá na kontúrovanie tváre. Perleťový rozjasňovač využívam hlavne ako tieň, ktorý rozotriem po celom viečku, alebo ho použijem do vnútorného kútika. 


S farbou na líca si treba dávať pozor, pretože je výrazne perleťová oranžovo-ružová, tak aby sa to s ňou neprehnalo. Všetky farby sú skvele pigmetované a vydržia celú pracovnú dobu.



Pery som najskôr obtiahla vodeodolnou ceruzkou Sleek eau la la odtieň Melba. Ceruzka na perách skvele drží a je výborným podkladom pre rúž. Tento odtieň má broskyňovú farbu, ktorá je perfektne pigmentovaná. 


Rúž Sleek True Color má lesklý (sheen) finish bez perleti. Odtieň Peaches and cream má trochu oranžovší tón ako ceruzka. Rúž vytvára svieži a mladistvý vzhľad. Myslím, že tento odtieň nepristane každej, keďže je dosť svetlý. Hľadala som tento tón oranžovej veľmi dlho, pretože všetky doterajšie oranžové na mojej svetlej pleti vyzerali veľmi výrazne a tmavo. 

Rúž je krémový, ale má tendenciu vytvárať zhluky. Avšak, ak pod neho použijem ceruzku, tak vydrží dlhšie a nevytvorí ani mapy. 



Pre studené typy mám typ na modrú ceruzku, ktorá je tiež z rady Eau la la liner v odtieni Cobalt Blue. Ceruzka je vodeodolná a povedala by som, že drží lepšie ako odtieň Melba. Je dobre pigmentovaná, ale budem ju používať len ako spodnú linku, pretože sa mi odtlačila na viečko.

Obočie som zafixovala Sleek Brow perfector, mám ho v odtieni clear, čiže je to transparentný, číry gél. Fixuje veľmi dobre, obočie sa ani nepohne, to je jeho plus. Avšak, po aplikácií sa vytvorili  vysušené zvyšky gélu. Taktiež vonia dosť chemicky.

Všetky výrobky mám zo stránky stayunique.sk.


Páči sa vám líčenie? Vlastníte niektorý výrobok? 

16 komentárov:

  1. Jasnééé, že sa mi páči, ako všetky tvoje líčenia ♥
    Už dlho pokukávam to tejto kontúrovacej paletke od Sleeku, veľmi sa mi páči a myslím, že môže byť skvelá hlavne na cestovanie :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, si zlatunká :-* aj na cestovanie, aj do taštičky na každodenné používanie :-)

      Odstrániť
  2. Velmi pekne liceni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sleek ma celkom zaujal, ale ešte som od nich nič neskúšala. Plánujem kúpiť kontúrovaciu sadu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že sa oplatí. Mám aj od Make-up revolution kontúrovaciu paletku podstate dupe a je nekvalitnejšia a to bola lacnejšia len o pár eúr.

      Odstrániť
  4. Ja sa priznám, že kontúrovať neviem a nikdy ma to nejak extra nelákalo. Ale tá Sleek paletka by možno aj stála za to, naučiť sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja kontúrujem len občas, keď je výnimočnejšia príležitosť. V bežné dni mi to príde zbytočné a neprirodzené. Napriek tomu využívam aj pri jemnom dennom líčení celé trio. Na oči rozjasňovač, na lícne kosti bronzer a na líčka veľmi jemne lícenku. :-)

      Odstrániť
  5. Naozaj pekné šťavnaté farbičky.
    Podobné kontúrovacie trio by som veľmi potrebovala na cesty, ale keď ja sa k nákupu Sleek neviem dokopať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) prečo sa nevieš dokopať? ono bolo by to jednoduchšie, keby bol v ponuke v kamenných obchodoch. Hlavne, čo sa týka testovania, ale ja veľmi rada nakupujem cez eshopy a dokonca rada vyhľadávam aj swatche :-D

      Odstrániť