utorok 13. januára 2015

Síra na tvári, ktorá pomáha


Ahojte dievčence.

Chcem vám predstaviť jeden z produktov, ktoré používam v mojom boji za krajšiu pleť. Je ním Dr Dennis Gross čistiaca koloidná sírová maska. Myslím, že názov znie až hrozivo :). Nemusíte sa však báť žiadnych zranení.


Vzhľad produktu vyzerá luxusne. Maska má nezvyčajné dávkovanie, vytláča sa stlačením vrchného dielu. Našťastie funguje ako iné pumpičkové dávkovače a dá sa vytlačiť potrebné množstvo výrobku.
Maska má hustú, bielu konzistenciu, na pleti zaschne. Sírová maska neobsahuje parabény a je vhodná aj pre vegánov. Používala som ju nanesením na postihnuté miesta a nechala som ju pôsobiť celú noc. Ráno som masku zmyla. 


Na začiatku používania som mala pleť viac vysušenú a vytvárali sa mi šupinky. Vtedy som aplikáciu znížila na používanie každý druhý deň. Suché miesta sa už nevytvárali. Akné mi maska pomáhala zmierniť, ale vyliečiť sa ho nepodarilo. Mastnotu zvládala ovládať veľmi dobre. Masku kúpite v e-shope beautyville.cz.


Počuli ste o sírovej maske? Akú netradičnú masku ste si dávali vy? 

15 komentárov:

  1. Slyším o ní poprvé, ale vypadá dobře. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som ti pomohla, trošku rozšíriť obzory :-)

      Odstrániť
  2. Moje sestra ji používala na záda, ale moc ji nepomohla. Tu mastnotu redukuje, to je pravda.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa akné zmiernilo po používaní, ale veľké výsledky to nemalo.

      Odstrániť
  3. už jsem jí vlastnila ale pomohla mi jen na mastnotu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tak to asi bude vo viacerých prípadoch, že pomôže hlavne na mastnú pleť. :-)

      Odstrániť
  4. Ja právzeže akné nemam, ale strasne sa mi masti plet. stale sa musim pudrovat, ale aj tak to nepomaha... pouzivam lahke kremy, ale potrebujem nieco taketo vyskusat.. Dakujem za tip. :)
    Janka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma mrzí, ja som kedysi tiež musela veľmi často púdrovať. V lete aj každú hodinu, inak by som bola ako diskogula. Teraz je to inak, mám stále zmiešanú pleť, ale v zime používam už hydratačné krémy. Myslím, že by bol pre teba vhodný tento krém: Laidbare spot differcence http://www.beautyville.cz/sk/plet/spot-the-difference-osetrujici-krem-pro-problemovou-plet-30ml. Tu som naň písala recenziu: http://dorota-art.blogspot.sk/2014/11/prirodna-kozmetika-na-zjedenie.html Je presne určený na mastnú pleť :)

      Odstrániť
  5. Krásne fotočky...majú takú atmosféru...veľmi sa mi páčia.. Masku som takúto ešte neskúšala, ale mala som na tvári napr. med so škoricou :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Evelin. Veľmi ma to potešilo, pretože na fotkách si dávam záležať :-) Tak so škoricovým medom mám tiež skúsenosti, celkom mi fungoval na akné..len som nenávidela, keď sa mi roztekal po tvári a lepili sa do toho vlasy..ble :-D

      Odstrániť
  6. vdaka tebe som objavila tento eshop beautyville. Mam z neho plny wishlist veci, ktore si chcem kupit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som ťa inšpirovala a že sa ti obchod páči. Už len zrealizovať, aby z wishlistu bol aj reálny nákup :-)

      Odstrániť
  7. Zaujímavý produkt, krásne balenie, ale pre mňa asi zbytočné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja chcem mať takú pleť, aby som podobné produkty nepotrebovala. :-)

      Odstrániť
  8. o nej som este nepocula, ale ani by som velmi nechcela aby mi plet vysusila. Pretoze ja mam akne, ale skor suchsiu plet. Ja pouzivam momentalne ako masku citronovu stavu zmiesanu z medom zda sa mi ze ma po tom krajsiu plet. Ale ako vidim tebe na to akne asi tiez veci nezaberaju, ci ako si na tom teraz? Ja som z toho uz chora, chvilku je to dobre a potom bum bac som vyhadzana a nicim to nejde dole a ak to aj konecne zmyzne mam jazvy a flaky...no "radost" :(

    OdpovedaťOdstrániť