sobota 7. septembra 2013

Najlepší BB-cream na problematickú pleť


Ahojte dievčatá.

Dlho som hľadala BB-cream, ktorý by mi vyhovoval na 100 percent. Prešla som si množstvo recenzií a nakoniec som našla. Kupovala som na ebay za skvelú cenu. Stál 7 eur, ale treba si dávať pozor na faky. Sú inak označené.

V poslednom čase sa mi zhoršila pleť. Mávam také obdobia, kedy je fajn a už sa mi len hoja fliačiky, ale teraz znovu bojujem so zlým obdobím.

Na prvý pohľad sa Kórejci veľmi s obalom nebabrali, ale nejak výnimočne si na povrch produktu nepotrpím, takže im za to nedávam mínus. Inak obal musím pochváliť kvôli praktickosti, vždy mám ruky ušpinené zvyškami BB-creamu tým , že je matný a béžový, tak to vôbec nie je vidieť. Ďalšou výhodou je, že sa dá vytlačiť množstvo, aké potrebujete a keď budem na konci, tak ho prestrihnem a vypotrebujem do poslednej kvapky :).

Môžem smelo vyhlásiť, že tento BB-cream je najlepšie, čo som mala na pleti z make-upov a o európsky BB-čkach ani nestojí za reč porovnávať. Je skvele krycí, prirodzený a neskutočne sa podobá farbe mojej pleti. Dá sa naniesť úplne tenká vrstva a vtedy to vyzerá, akoby ste nič na pleti ani nemali. Ak si potrebujete niečo nepekné prekryť, tak to tiež zvláda výborne. Vtedy už nie je tak prirodzený, ale ja ho nanášam v tenšej vrstve a nedostatky potom ešte doďubkám BB-čkom.
Ďalšou dobrou správou je, že mi vydrží dlhšie ako make-up, nerobia sa zhluky a Intense Classic Balm je aj zmatňujúci, takže ideálny pre mastnejšiu pleť, ktorú vlastním.

V lete bol neskutočne svetlý, ale nebola som veľmi opálená, takže znovu ho môžem začať nosiť. Farba má nádych do šeda a je tak totožný s mojou pleťou, že nie je vidieť rozdiel medzi krkom a tvárou. To sa mi ešte nikdy nestalo, vždy som musela dávať make-up aj na krk, kvôli na oko bijúcemu rozdielu. 

Hodnotenie: 10 z 10




Bez retuše
Skúšali ste tento BB-cream? Máte skúsenosti s kórejskými výrobkami?

23 komentárov:

  1. kryje perfektne, ale na takuto plet by som davala iba bio produkty :)

    blog she.is.the.one

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak by si mi vedela poradiť nejaký bio make-up :)..budem rada.. inak sa o pleť starám dobre a používam výrobky vhodné na moju pleť.. :) ďakujem za názor...

      Odstrániť
  2. Dobře ti to zakrylo :) Ale spíš bych ho nepoužívala zase až tak často :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžem sa spýtať, že prečo ho nemám používať často alebo pravidelne? Máš s ním nejaké nedobré skúsenosti?

      Odstrániť
  3. No páni, zakryl vážně nádherně :O Taky mám problematickou pleť. Sice to není taková katastrofa, ale prostě taky mám ta svá období :-/ Bohužel hodně bb creamu mi právě dělá pleť ještě mastnější nebo nezakryje to, co chci. Díky za tip, určitě kouknu :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tento BB-cream pleť ani nezhoršil, ale ani nezlepšil.. U mňa to ide z vnútra, takže liečim aj povrch, ale aj vnútro... :) Ono to inak na tej foto vyzerá ešte horšie ako v skutočnosti..

      Odstrániť
  4. Taky jsem měla jeden asijský BB krém, ale po nějaké době používání mi to neskutečný množství silikonů ještě víc ucpávalo póry, hlavně kolem úst, kde se mi nikdy pupínky nedělaly...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne zatiaľ problémy nerobí a dúfam, že ani nebude... ale na nejakom blogu som čítala negatívnu recenziu, ale myslím, že ani nie na BB-cream, ale podklad pod make-up alebo krém...

      Odstrániť
  5. Krytí má opravdu nádherné:) přesně takový bych potřebovala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pání! Má neuvěřitelné krycí schopnosti :) Děkuji za typ i když nemám problematickou pleť určitě by se mi hodil na nějakou večerní akci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš krásné oči. Je fajn, že jsi našla skvělý BB. To vždy potěší. Hlavně díky za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :) ja som sa naozaj tešila, pretože bez skúšania len na základe recenzií som ho kúpila a stal sa mojím naj :)

      Odstrániť
  8. ja som skusala uz missha signature, len skoda, ze som mala s ruzovym podtonom, tak som sa v nom az tak uplne top necitila, ale! minula som ho do dna:D...a k tomu obalu, niekedy obacajny obal predci ocakavania:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hm, s ružovým podtónom by nesedel ani mne :/ ale keď si ho celý minula aj tak, musel byť dobrý v niečom inom :)

      Odstrániť
  9. N a to ze je to bb tak fakt dobre kryje!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, vlastne kvôli tomu som si ho kupovala, tie ostatné plusy som sa dozvedela až potom.. Ešte som uvažovala nad Oriental Gold plus, ale ten nebol zmatňujúci :)

      Odstrániť
  10. To krytie je úžasné! :O A nemyslím si , že by si mala začať používať nejaké iné produkty na tvoju pleť. Proste keď sa vyrážka rozhodne že sa spraví, tak sa spraví.. Ono je to stres, strava, mastná pleť a podobne. Nemyslím, že by si make upom//BBčkom nejak velmi ovplyvnila tvorenie vyrážok. Ak používaš dobré a kvalitné odličovače a staráš sa o pleť, tak je všetko tak, ako má byť, si myslím!:)Inak bola by som rada keby si sa prišla pozrieť ku mne na blog, WeLoveSimplicity :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. krytie je fajn, ale ideálne je odstrániť vyrážky. Skús kozmetiku Himalaya Herbals s obsahom nimby http://www.zdraviehimalaya.sk/starostlivost-o-plet, tá dezinfikuje a krásne čistí pleť. Na nete sú samé dobré recenzie, môžeš si to overiť. Mám aj osobnú skúsenosť. Normálne to kúpiš v lekárni. Pleťová maska s nimbou robí normálne zázraky na počkanie. Fakt odporúčam! Katarína

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pekný deň prajem,
    mohla by som poprosiť ak by to bolo možné dať odkaz na presnú objednávku makeupu? Už dlho sa snažím nájsť na ebayi/aliexpresse original a nie "fake" a rada by som si objednala ten pravý. Rada by som ho vyskúšala. Každopádne krásne napísaná recenzia! :) Ďakujem veľmi pekne za ochotu a snahu :)

    Michaela

    OdpovedaťOdstrániť