nedeľa 29. decembra 2013

Retrospektíva za rok 2013: líčenia a outfity


Ahojte moje milé.

Keďže za pár dní príde koniec roka 2013, rozhodla som sa spraviť retrospektívu líčení a outfitov, ktoré ste mohli vidieť v tento rok na mojom blogu. Bolo pre mňa príjemné spomínať, ako som tvorila rôzne líčenia..Niekedy som sa zapotila, na iných líčeniach som sa zabávala a hrala. Je zaujímavé vracať sa v čase a uvažovať, aké líčenia pre vás pripravím v budúcom roku.


Zbožňujem extravagantné make-upy, ktoré nie sú vhodné na denné nosenie. Je to bláznivé a môžem sa v nich vyhrať, nemám žiadne pravidlá a zábrany. Mám možnosť skúšať nové veci a popritom sa zdokonaľujem v líčení. 



Určite sa nepovažujem za fashion bloggerku, ale módu mám veľmi rada. Rada kombinujem veci a uprednostňujem skôr šaty a sukne. V nich sa cítim najlepšie a veľmi žensky. Raz za čas som vám ponúkla môj pohľad na módu a čo rada nosím.


Bola som prekvapená, že za tento rok som nazhromaždila najviac rúžov za posledné roky. Nerobila som to zámerne, ale čím som staršia, tým viac mám slabosť pre rúže. Na druhej strane mám dojem, že mi aj viac pristanú, ako keď som mala napríklad 17. 


Ktoré líčenie vás zaujalo najviac za rok 2013? Aké make-upy by som podľa vás mala robiť v budúcom roku (napr. make-up podľa módnych prehliadok, celebrít alebo iné)?
Ďakujem za vaše komentáre  :-*

20 komentárov:

  1. Vybrat jen jedno líčení je nemožné, všechny jsou úžasné a čím extravagantnější je, tím je taky lepší :)) Moc hezká sbírka fotek!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Nikolka :-* za krásne slová, hrejú ma pri srdci :)

      Odstrániť
  2. Mne sa strasne pacil ten outfit s dlhou vzorovanou suknou. Vybrat licenie je tazke, si sikulka, ale mne osobne sa paci to minimalisticke s pretiahnutymi linkami - v prvej trojke vpravo, robi to uzasne okale :) Inak pekne je vidiet na tych fotkach celej tvare, ze farebna typologia nie je vymysel. Niektore farby cloveka uplne rozziaria, ine uplne udru do oci, ze toto nie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lučiak :) Vzorovaná sukňa je moja obľúbená letná :) Máš pravdu, vidím to na sebe... na denné líčenie sa riadim alebo tak nejak prirodzene používam farby, ktoré idú k môjmu typu..ale niekedy porušujem pravidlá a hrám sa s farbami :)

      Odstrániť
  3. milujem tvoje líčenia, pretože sú nápadité, extravagantné a vždy prídeš s niečím, čo ma zaujme :) len tak ďalej, budem sa tešiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechna tvoje líčení je perfektní a originální, musím ale říct, že na první pohled mě nejvíc zaujalo hned to druhé (růžovo-oranžovo-žluté). ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je super nápad! jinak ta první fotka rtů- ta rtěnka je krásná. a nesmím tě zapomenout pochválit, jsi strašně moc šikovná!
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nutně se potřebuji naučit dělat takovou pěknou linku jakou ji máš ty :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-* Myslím, že to chce hlavne cvik, sústredenie, vytrvalosť a pevnú ruku :)

      Odstrániť
  7. Odpovede
    1. Ďakujem Sonička :) Veľmi ma teší, že sa ti páči moja práca :)

      Odstrániť
  8. Nejzajímavější je to mordé, doteď si článek pamatuju:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie líčenia sú nádherné všetky! Extravagantné sú úplne TOP! A z tých ostatných sa mi asi najviac páči to ružovo tmavé s bielou linkou, fakt je krásne a kiežby som to aj ja dokázala raz :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásne slová, napĺňa ma to radosťou, keď viem, že sa vám páči to, čo tvorím :)

      Odstrániť
  10. Wow, to je super vidět ty oči vedle sebe nalíčené, šikovná !

    OdpovedaťOdstrániť