nedeľa 23. marca 2014

Paletka Sleek Storm láska na prvý pohľad (líčenie)


Ahojte dievčence.

Predstavujem vám moju novú kamarátku. Zoznámili sme sa len nedávno, ale už viac ako rok som v úzkom kontakte s jej sestrou I divine oh so special. Musím sa priznať, že Storm som si zamilovala ešte viac ako Oh so special. Farby sú pre mňa ako stvorené zelené, zlaté, medenné a hnedé odtiene mám v obľube. 


Výhodou je, že obsahuje len 3 matné farby, pretože Oh so special ich mám až 7 a svetlé matné som nepoužívala vôbec. Najviac mi so Sleek paletiek vyhovujú perleťové.


Paletka Storm obsahuje 12 odtieňov z toho 3 sú matné a 9 je perleťových. Teší ma, že paleta má aj jednu svetlú farbu, ktorú používam do vnútra kútika alebo pod obočie. Okrem zlatej a medennej môžete nájsť aj ružovkavú, alebo perleťovo hnedú, zelenú, modro-fialovú alebo ocelovú. Z matných sú vybraté tri tmavšie odtiene a to čierna, hnedá a okrová. 



Výdrž tieňov je slušná a s kvalitnou pokladovou bázou vám vydržia celý deň. Sleek tiene neprášia, ale perleťové odtiene majú tendenciu sa zhlukovať, takže po čase nanášam väčšinou prstom alebo penovým aplikátorom, ktorý je pribalený k palete. 

Tiene sú skvele pigmentované a dobre sa s nimi pracuje. S paletou Storm vytvoríte denné - nenápadne, alebo večerné - výrazné líčenie. Je univerzálna a obsahuje tiene, s ktorými dosiahnem aj farbenejšie, ale pritom tlmené líčenie. Nie som kontrastný typ, takže mi paleta skvele vyhovuje.

Moje hodnotenie: 10 z 10

Výrazné večerné líčenie

Farebnejšie líčenie

Ako sa vám páči paleta/ líčenie? Máte vo svojej výbave nejakú Sleek paletu? Akú?

33 komentárov:

  1. Krásné líčení! Už dlouho uvažuji, že si nějaou paletku od Sleek pořídím :) Už asi váhat nebudu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že váhať nemusíš... len si treba vybrať tú pravú kombináciu pre teba, ale výber je veľký :-)

      Odstrániť
  2. Tieto Sleek paletky ma veľmi lákajú, len stále neviem, ktorú z nich by som si vybrala.
    Líčenie je krásne, ten zlatý tieň sa mi veeľmi páči :)
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :-) mne sa páčila aj novinka Garden od eden, ale je tam dosť zelenej, takže asi nebude vyhovovať každému..ja nosím zelenú veľmi rada :-)

      Odstrániť
  3. Opäť nádherné líčenie! Tiež ma láka vyskúšať nejakú paletku Sleek, no stále akosi odolávam. Keď vidím tú pigmentáciu, hneď by som sa líčila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujme Aknelka :-) to mám aj ja niekedy také pohnútky..hlavne, keď sa dlho nemaľujem, tak si líčenie vtedy až užívam :-D

      Odstrániť
  4. Ja vlastním od Sleek paletky Candy a Oh so special a som veľmi spokojná. Storm paletka ma nikdy nejak neoslovila, ale ako som videla tento tvoj článok, tak reálne uvažujem nad jej kúpou. Presvedčili ma tvoje fotky, na ktorých farby vyzerajú úplne inak a hlavne oveľa krajšie ako na oficiálnych obrázkoch, napr. v e- shopoch.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa nikdy podľa oficiálnych stránok neriadim, vždy si nájdem recenzie a tam je veľa fotiek. Napriek tomu sú niekedy farby skreslené, ale tento krát sa mi podarilo zachytiť pravú farbu a som rada, že som dopomohla k nájdeniu novej paletky :-)

      Odstrániť
  5. to je nadherne licenie :-) pacia sa mi obe.. e-shop sa mi paci, este som tam nenakupovala, tie stetce vyzeraju kvalitne... ale este viac ma zaujala znacka the balm... uz som videla recenzie a aj u teba na linku a vyzeralo to skvele :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Monika. Štetce vyzerajú dobre, na FB informovali, že pridajú aj iné napr. Real Techniques. Takže sa máme na čo tešiť :-). Linka je naozaj veľmi kvalitná a patrí medzi najlepšie, aké mám doma :-). Vydrží celý deň a je matná.

      Odstrániť
  6. paletka má krásne farby, také použiteľné, žiadne super pestré ani pastelové..také ja nemusím.. určite sa po nej mrknem :-P diky za typ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš zač :-). Aj ja mám rada tlmenejšiu farebnosť, ale občas siahnem aj po pastelovej alebo pestrej.

      Odstrániť
  7. super recenzia..akurat sa rozhodujem, ze aku paletu Sleek si mam kupit.. a vyzera to tak, ze podla tvojej recenzie uz mam vitaza :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Amálka. Som rada, že som pomohla pri rozhodovaní :-).

      Odstrániť
  8. strasne sa mi paci to zlato hnede licenie... nespravis take aj mne ? :-P ja sa tak malovat neviem :-(... mrkla som obchod a paci sa mi paleta oh so special.. si s nou spokojna? pisala si, ze ju mas.. dakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :-* Isteže spravím :-) áno som s ňou spokojná, niektoré odtiene má podobné ako Storm... ale I divine oh so special má aj matné napr. ružové a bledú a tie nepoužívam takmer vôbec. Tie mi na oku tak nedržia, ale na druhej strane matné tmavé hnedá a čierna sú fajn a používam ich. Takže to u mňa záleží od odtieňov.

      Odstrániť
  9. Chci už konečně vyzkoušet nějakou jejich paletku :)) Tahle je taky pěkná :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si určite ešte minimálne jednu vybrala a to ich mám už 2 :-)

      Odstrániť
  10. Tak to prvé líčenie je úplne nádherné. Paletku od Sleeku by som hneď brala. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Súhlasím to prvé líčenie je perfekntéé!! Od kúpy paletky ma odrádza presne ako si spomínala zhlukovanie tieňov, čo napr. Urban Decay nerobí...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne. Ja som sa obávala, že či to nevyznie inak ako som to myslela, takže asi áno. Ja som myslela, že tiene sa zhlukujú v paletke tým, že sú také maslovité. Nie na očiach. :-)
      Mám vynikajúce skúsenosti s bázou od Elfu tá lacnejšia rada priesvitná a potom z Avonu. Sú lacné a podľa mňa sa vyrovnajú aj drahým bázam :-)

      Odstrániť
    2. Nooo presne takto zle som to pochopila :D :D uz rozumiem :))). V tom prípade sa asi popozeram po nejakej sleek paletke ;))
      Dik za tip s bazami
      *H

      Odstrániť
    3. Mrzí ma to, je to moja chyba. Mala som to napísať jasnejšie :-) Som rada, že som dala nový tip :-)

      Odstrániť
  12. Paletky Sleek miluju. Tahle je taky nádherná a naprosto okouzlující líčení!

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nad storm jsem také přemýšlela, nakonec jsme ale zvolila special... tak příště:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj jasom ako prvú zvolila Oh so special. Teraz sa mi páči aj Naturel,ale také podobné farby mám aj v iných paletách, takže nabudúce to možno bude Garden of eden :-)

      Odstrániť
  14. Tie vrchne su uzasne aj spodne no na moj vkus uz na mna tmave... A ta cena je super keby som mala aspon o polovicu tienov menej urcite by som si nejaku paletku sleek kupila lebo zatial nemam ziadnu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne práveže aj tie tmavé vyhovujú, používam ich rovnako ako aj svetlé :-) Sleek som si veľmi obľúbila aj kvôli baleniu, pretože vyťahovať veľké palety ma nebaví, táto je skladná. :-)

      Odstrániť
  15. Tak tá má úžasné farby! Tie matné odtiene hnedej musia byť super na tieňovanie :) A to prvé líčenie je neskutočne krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Kesa :-* matné sú super, hlavne Eye of the storm :-)

      Odstrániť