streda 7. mája 2014

Čokoládové nebo so Ziajou


Ahojte dievčence.

Máte radi čokoládu? Ja ju zbožňujem, hlavne horkú. V dnešnej recenzií vám chcem predstaviť dve čokoládové dobroty na telo. Jedná sa o značku Ziaja kakaové maslo na ruky a telo.


Pri otvorení Ziaja kakaového masla na ruky okamžite ucítite čokoládovú vôňu. Parfemácia je zo začiatku veľmi silná, ale po pár minútach sa stráca. Je ju cítiť hlavne, ak si ruku priložíte k nosu. Mne to vyhovuje, pretože silné vône kozmetiky mi vadia. Aróma je máličko chemická, ale je z nej cítiť kakao.

Obal výrobku je akurát do ruky a zmestí sa aj do väčšej kabelky. Farebnosť má akoby bol namočený v horkej čokoláde. Som rada, že firma nezvolila ako kontrast biele písmenka, bola by to nuda. Modrá je dobrá a vytvára k hnedej príjemný súzvuk farieb.


Konzistencia krému je maslovitá, ale redšia ako pri telovom masle. Krém na ruky sa rýchlo vsiakne a dostatočne hydratuje, ale skôr by som ho odporúčala na ruky, ktoré nie sú suché. V zložkách nájdeme aj parabény a to mi prekáža. 

Kúpite za približne 3 eurá.


Telové maslo Ziaja ma prekvapilo svojou veľkosťou a cenou. Farebnosť sa nesie v bielej, hnedej a páči sa mi, že pridali aj modrú, ktorá vytvára spojitosť ku kakaovému krému na ruky. 
Vôňa je rovnaká ako pri kréme na ruky len s tým rozdielom, že ak si natriete celé telo, vôňa vydrží dlho po nanesení. Niekedy som cítila ešte ráno vôňu na pyžame. 


Konzistencia je trochu hustejšia ako pri kréme a znovu je maslovitá. Hydratácia je pre mňa dostačujúca. Oceňujem, že maslo nie je v nádobe, ale má pumpičku, takže nemusím strkať prsty do krému. Je to oveľa hygienickejšie aj rýchlejšiePodobne ako krém na ruky, maslo na telo obsahuje parabény

Kúpite za približne 5 eúr.


Akej čokoláde dávate prednosť horkej alebo mliečnej? Skúšali ste tieto výrobky?

14 komentárov:

  1. Já teď používám od Ziaji tu řadu Oliva a jsem moc spokojená. Tahle vypadá taky skvěle! já mám radši hořkou čokoládu, mléčné mi příjdou strašně sladké ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Olivu som ešte neskúšala, ja mám ešte koziu a tá je ešte lepšia ako táto kakaová. Presne ako píšeš mliečne sú strašne sladké :-)

      Odstrániť
  2. No zkoušela jsem ze vzorečku olivové tělové mléko a to mělo nádhernou vůni :)) Čokoládové mám taky jako vzoreček tak musím vyzkoušet :)) Čokoládu já zbožňuji :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. K tej olivovej by som si rada čuchla, pretože napr. olivový olej mi až tak nevonia..je to tak špecifická vôňa. :-)

      Odstrániť
  3. Čokoládovú vôňu mám v kozmetike veľmi rada :) Len Ziaja mi nie je moc sympatická. Možno je to zbytočný predsudok, ale je to poľská kozmetika a po tom, čo bolo s ich výrobkami množstvo afér, ma to nejak odrádza od vyskúšania.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že Ziaja je preparabénovaná a to mi vadí, ale inak som nemala problémy s pokožkou.. okrem toho aj iné značky, ktoré nie sú poľské sú presýtené chemickými prísadami. Najlepšie by bolo v tomto prípade bio, ale nie len na telo, ale aj jedlo.

      Odstrániť
  4. dávam prednosť mliečnej čokoláde a skúšala som čokoládovu ziaju, ale v podobe sprchového gélu. Celkom sa mi páčil :)
    GIVEAWAY o kozmetický balíček

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchový gél som neskúšala žiaden od Ziaji :-)

      Odstrániť
  5. připadám si hrozně, ale ještě jsem nic od Ziaji nezkoušela, ale po téhle řadě pokoukávám už dlouho :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hrozne si pripadať nemusíš. Aj ja som chcela kakaovú radu vyskúšať medzi prvými od Ziaji :-)

      Odstrániť
  6. Ten krem na ruky som mala aj ja - fajnovost to bola

    OdpovedaťOdstrániť
  7. raz som mala cokoladove od opi a takmer som ho zjedla :)

    fashion blog http://www.sheistheone.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, či by ti chutilo :-D, ale aj mne niekedy chutí kozmetika :-P

      Odstrániť