štvrtok 5. februára 2015

Valentínsky make-up


Ahojte dievčatá.

Zamilovaný deň sa pomaly blíži a ja som sa rozhodla pre valentínske líčenie. 14.2. beriem ako každý iný deň, ale s tým, že sa snažím v tento deň stráviť spoločné chvíle s priateľom. 
Valentínske líčenie je mojom blogu už tradíciou, aj keď nikdy to nemám naplánované. Články s make-upom si môžete pripomenúť TU a TU


Tento krát som vsadila na výrazné pery fuchsiovej farby a k nim som doladila lak na nechty Dermacol v rovnakom odtieni. Farebný základ som doplnila trblietkami na končeky nechtov. Takto sa mi to páči ešte viac, ako keď trblietky nanesiem po celom nechte. 


Rimmel glitter bomb v odtieni Disco Diva obsahuje drobné a väčšie trblietky v staroružovej farbe. Okrem toho sú zrniečka aj holografické, takže sa krásne ligocú na slnku, alebo pod umelým svetlom. V eshope elnino ho kúpite za 1,51 eura, čo je o polovicu menej ako v drogériách.  


Na pery som naniesla nádherný rúž od Rimmelu Moisture Renew v odtieni As you want Victoria. Farba je veľmi výrazná ružovo-fialová, určite vás s ňou nikto neprehliadne. Rúž je hydratačný, krásne sa na pery nanáša, nevytvára zhluky. Treba si dávať na otláčanie na zuby, pretože je hydratačný. Taktiež výdrž nie je tak vysoká ako pri matných rúžoch. Na eshope rúž kúpite za 3,50 eura.


Rimmeli Scandaleyes shadow paint  som vám už raz písala, ale skúšala som bronzový odtieň. Recenziu s líčením si môžete pozrieť TU. Tieň Mercury silver má nádherný studený strieborný odtieň. Pigmentácia je dokonalá a vôbec sa nerozmazáva, drží ako pribitý. Je možné ho použiť aj ako linku. Na eshope elnino ho kúpite za 3,50.


Rimmel exaggerate eyeliner je môj najväčší favorit, skúšala som rôzne tekuté linky, drahé, lacné a na tieto zatiaľ žiadne nemajú. Neodtláčajú sa počas dňa, zvládnu aj slzičky, vydržia celé hodiny. Máju dobrý aplikátor a sú výborne pigmentované.



Na záver vás chcem upozorniť na akciu, ktorá sa koná v elnino.sk. Pri nákupe nad 35,70 eura z kategórie tipy na Valentína dostanete k nákupu darček v podobe sady Agent Provocater parfemovanú vodu a sprchový gél. Môžete sa zapojiť aj do valentínskej súťaže a vyhrať zľavy na nákup.



Ako sa vám páči moje valentínske líčenie? Dávate si viac záležať na vizáži, ak idete na Valentína na rande?

15 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem krásne pusinka :-* rúž má úžasnú farbu :-)

      Odstrániť
  2. Wau, krasne fotky..si velka kocka a make-up sa ami velmi paci.. Tento eshop nepoznam a maju super ceny..dakujem za tip
    Lenka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne Lenka :-) Ceny sú o dosť nižšie a nielen od značky Rimmel, ale aj iné :-)

      Odstrániť
  3. Ja si na Valentína dávam na sebe zaležať :-) pekne sa očešem, namaľujem a oblečiem si šaty, chcem sa páčiť svojmu priateľovi a aj sama sebe. Väčśinou na Valentína ideme niekam von, nič horibilné niekedy kino, večera a tak. Nič si nekupujeme len sme spolu :) Make-up máš krásny, aj to srdiečko na úvodnej foto je milé. Nejaký pekný rúž by som chcela, ale v inej farbe a Moisture ma celkom oslovil a ešte aj tak super cene.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu :-) Moisture mám aj nude farbe, ale obsahuje veľký shimmer, ale inak je rúž super a pri nude farbe netreba dávať pozor, či sa otlačil na zuby :-D Inak s Valentínom to mám veľmi podobne ako ty :-)

      Odstrániť
  4. Liceni vypada moc krasne, povedlo se ti :-) Ja se na Valentyn zatim nikdy nelicila nebo neoblekala jinak nez na jine dny, tak uvidime jak to bude tento rok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :-) Ja toho Valentína beriem ako rande, či už idem s kamarátkami alebo priateľom, chcem vyzerať pekne. Podstate si vždy dám viac záležať, ak idem večer s priateľmi von. :-)

      Odstrániť
  5. Wauu, take jednoduche a take pekne... mna nikdy nenapadlo dat tie kremove tiene ako linky..diky za tip.. okrem toho o elnino som nevedela, ze su tam tak super ceny..urcite sa tam kuknem, pretoze uz mi chyba viacero kozmetickych veciciek :-) takze sa hadam aj zapojim do tej sutaze a este budem mat aj zlavu na nakup :D Hana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Hanka :-) ja tie tiene dokonca častejšie nosím ako linky ako tiene :-D Budem ti držať palce, aby si vyhrala a potešila sa :-)

      Odstrániť
  6. Krásna si zlatíčko :*. Z

    OdpovedaťOdstrániť