pondelok 2. júla 2012

Benefit POREfessional




Benefit POREfessional

S týmto výrobkom som sa zoznámila len nedávno. Veľmi sa mi zapáčil a takmer všetci na neho mali pozitívne recenzie. Ja mám póry dosť rozšírené a niekedy sa mi to nepodarí prekryť ani make upom s púdrom. Benefit má pekné balenie také hravé a lákavé na kúpu :) 

Konzistencia je hustejšia a vyzerá trošku ako make up. Pleť by mal vyhladiť a vyplniť póry. Mne najlepšie slúži na čele, neviem prečo na lícach už tak dobre nevypĺňa. Nevýhodou je aj, že produktu treba dať dosť veľa, aby sa to viditeľne vyplnilo. Takže sa rýchlo míňa. Ja ho používam len príležitostne. 

S čím som najnespokojnejšia je, že sa mi neprepojí s make-upom a vytvára mi na póroch také malé usadeniny make-upu. Nejako to vždy uhrám púdrom, ktorý to prekryje. V žiadnych recenziach som sa o tomto probléme nedočítala. Neviem, či sa to len mne stalo. Takže u mňa vyzerá lepšie, keď ho mám bez make-up ako s ním. Keby stál menej tak by som mu to prepáčila, ale keďže to nie je lacný výrobok som kritická. Za tú cenu musím byť s výrobkom 100 percentne spokojná, aby som ho kúpila ešte raz.

Hodnotenie: 7 z 10



Pred

Po

S make-upom (na živo je vidieť usadeniny, na foto až tak nie)

Máte skúsenosti s Porefessionalom? Ak áno, máte s ním nejaké problémy, alebo ste spokojné na 100 percent :) ?


16 komentárov:

  1. ja som ho mala, ale prisla som na to, ze najlepsie je, ked mam na pleti, co najmenej produktov..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Benefit se mi moc libi, design jejich vyrobku je paradni... a ten porefessional me ted u tebe fakt prekvapil, ze se bude usazovat jsem necekala...
    Jo a cetla jsem teda i pozitivni recenze na podobny vyrobek od Elfu tusim..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslis podkladovu bazu pod make-up? Ja ju mam, ale nie som spokojna po 2 tyzdnoch sa mi pokazila pumpicka..takze sa neda z nej vybrat ten produkt..ale inak je fajn, pekne sa prepoji s make upom..pocula om len samu chvalu na bazy od Dermacolu :)

      Odstrániť
  3. S Porefessionalem se teď roztrhl pytel, ale mě moc neláká, přijde mi zbytečně moc drahý a teď ještě když píšeš, že se nespojí s make-upem...Asi jak píše Evie, nejlepší je mít na sobě co nemíň produktů...Ale mě třeba na ty póry pomáhá samotná báze pod make-up;) A koukala jsem na tvá starší líčení, jsi moc šikovná!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem :) skusala som aj uhorka a ta celkom pomaha..pekne mi to stiahlo pory, aj ked nie tak dokonale ako Benefit, ale predsa je to prirodne, zdrave a takmer zadarmo :)..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aha, no tak třeba příště, budu ještě dělat líčení, laky, účesy, tak si tam snad najdeš to svoje :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nikdy nehovor nikde..mozno sa k niecomu odhodlam :) len vybrat tu najkrajsiu vec by bol problem..ja si myslim, ze najkrajsie veci mam tie, co mi najlepsie sedia..a asi ani nie su tak krasne:)
      Mam jedny nazyvam ich "baliace saty", ktore som mala oblecene na birmovke a to je uz 9 rokov..su strasne kvalitne a vzdy zaberu :D ale tak do toho make upveho by som sa 100 percent zapojila to je moje :D

      Odstrániť
  6. Tak přesně něco takového bych potřebovala! Vyzkoušela jsme už ledacos,a le pořád nic nezabralo tak, ajk bych chtěla. Mohla bych se zeptat kde a za kolik přesně jsi ho pořídila? Děkuju. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho dostala ako darček takže cenu ti neviem povedať. Ale tá cena sa pohybuje okolo 20 až 30 eur..na vaše tak 700 korun asi..

      Odstrániť
  7. Super post :))

    http://sakfashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nemoze sa ti ten makeup usadzovat kvoli tomu, ze si das toho porefessionalu vela? Ja mam skusenost, ze ked si dam viac podkladovej bazy pod makeup- ci uz dermacol alebo loreal, tak mi to robi tiez.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím si, že to nie je kvôli tomu, že by ho tam bolo veľa...pretože na čele som ho mala ešte viac a tam mi to nerobil len na lícach..

      Odstrániť
  9. měla jsem ho, ale radši mam od nivea young :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. hmm:) neskúšala som:) je to dosť drahý výrobok na môj vkus...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Když já pořád váhám a nevím.....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš, že som používala lacnejší a veľmi podobný výrobok tomuto? Je od MUA Matte Perfect Primer recenziu aj porovnanie nájdeš pri konci článku TU

      Odstrániť