streda 18. júna 2014

Výhody a nevýhody keep cup


Ahojte kočky.

Pred pár rokmi som zaznamenala boom farebných pohárikov. Páčil sa mi eko nápad, ale kávu pijem hlavne doma, alebo v kaviarni. Napriek tomu ma Keep cup veľmi lákal a hľadala som ho, či už na sloveských e-shopoch alebo ebay. Žiaľ cena ma odradila a svoj vysnívaný pohárik som nechala ležať v obchode. 


Avšak pred pár mesiacmi mi rozkošnú šáločku doniesla pani poštárka. Veľmi som sa tešila na chvíľu, kedy si budem môcť vychutnať kávu z vlastného Keep cup. Pohárik má 227 ml, zmestí sa aj do malej kabelky. Ja mám z rady Brew, čiže je vyrobený zo skla. Vyhovuje mi to omnoho viac, pretože piť horúci nápoj z plastovej šálky ma trochu odrádza. Je veľmi pohodlné, že z pohára môžem piť aj počas cesty napríklad autobusom. Okrem toho v zime oceňujem aj to, že káva vydrží dlhšie teplá.

Ak niekde veľmi dlho čakám a mám chuť na kávu, nemusím piť automatovú kávu z plastového téglika. Naozaj to nemám rada a káva zo skleného Keep cup chutí oveľa lepšie.


Málokto však napísal aj nevýhody Keep cup, aspoň ja som sa s nimi nikde nestretla. Pohárik musím byť v kabelke umiestnený rovno, ak by sa len tak váľal po kabelke, káva sa z neho vylieva. Nie žeby tiekla prúdom, ale netesní tak skvele ako som si myslela. 

Okrem toho, ako som už v úvode spomínala, Keep cup nie je až tak lacná záležitosť. Ja by som ho volila ako darček, sama by som si ho nekúpila. Môj stojí 21 eúr.

Nemusíte sa báť, stále sa snažím schudnúť. Síce som si trochu šľahačky dala, ale len kvôli fotografiám :-)

Čo hovoríte na Keep cup? Vlastníte ho, ste spokojné ? :-)

24 komentárov:

  1. Přiznám se, že keep cup mne neláká. Šlehačky se neboj! Ona ti neublíží, když to dobře všechno spočítáš a ubereš třeba jinde na svačině. No ale někdy to zase za to nestojí. Vypadáš krásně jako z reklamy!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je aké milé, že ako z reklamy :-) Ďakujem. Čo sa týka jedla, zmenšila som porcie a jem viac zeleniny a ovocia, ale aj zhreším a už som sa prestala preto trápiť. :-)

      Odstrániť
  2. JA sa priznám, že by som si keep cup nedala ani rovno do kabelky, predsa by som sa len bála, že to zle skončí...ja si kávu doň zalejem zväčša doma a beriem ho so sebou v ruke....dopijem a až potoom hodím prázdny pohárik do kabelky....keď chcem, aby sa nič nevylialo, tak mám takú super malú termosku, no z tej mi káva nechutí, ale čajík si do nej robievam....a tá môže byť otočená všetkými smermi...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, mne by zavadzal pohárik v ruke..ja keď mám niečo v ruke, tak to položím ani neviem kam, všetko musí byť v kabelke :-)

      Odstrániť
  3. Keep cup (plastový) mě láká a lákal. Kousek od mého bydliště je místo, kde se prodávají a celkem levně. Nevýhodou toho je, že už jsou barvy předem určené a já bych chtěla vlastní. Je to taková libová záležitost. Ale sháním něco neprotékajícího a někde jsem četla, že protékají :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že majú dosť pekných farebných kombinácií, ale chápem, že nie každému ulahodia. Mne sa zdá,že som kedysi našla aj taký e-hop, kde si si ty navrhla farby a oni taký vyrobili, ale bolo to už tak dávno, že si nič viac nepamätám. :-) Žiaľ môj keep cup pretečie, ak sa nepoloží rovno. :-(

      Odstrániť
  4. Krásny hrnček, síce kávu nepijem vôbec, takže by som ho využila skôr na čaj, ale obávam sa, že v mojej kabelke by sa rýchlo vylial, čo sa mi v poslednom čase stáva dosť často, keď nosím v taške minimálne dve fľašky s vodou a stane sa, že ich slabo zavriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám podobné skúsenosti s vodou a to som potom mala mokré všetko, peňaženku, vreckovky atď :-D

      Odstrániť
  5. Už som ich vďaka tvojmu inému článku obzerala, ale toľko peňazí by som za ne nedala. Mám svoj obľúbený termohrnček, do ktorého si robím nápoje aj doma, aby boli dlhšie teplé, no najčastejšie mi robí spoločnosť v aute. Do kabelky by som sa ho bála položiť...
    Na fotkách vypadáš super a tie tvoje vlasyyy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som už o keep cup písala predtým? Nepamätám sa. Ďakujem krásne za pochvalu :-*

      Odstrániť
    2. Hihi, nepísala, ale myslím, že si ho mala na nejakej fotke. No ale teraz som zmätená... Mohlo sa mi niečo aj snívať a ja som to potom poplietla, stáva sa mi to často :D :D

      Odstrániť
    3. Mohla si ho vidieť na instagrame, tam mám s ním viac fotiek. Asi sa ti to len nesnívalo :-D

      Odstrániť
  6. Ja mám práve tú plastovú verziu, o niečo väčšiu, v tyrkysovo-ružovej kombinácii. Stál okolo 10€, hold plast je plast. :) Inak som spokojná, ale ja ho väčšinou nosím v ruke, po ceste kávu vypijem a potom šup do kabelky..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vzhľadovo sa mi aj plastový páči a je omnoho lacnejší ako sklenený, ale obávam sa toho zalievania vriacej vody a plastu, či sa z toho nemôže niečo vylučovať... :-/

      Odstrániť
  7. Tiež som chcela keep cup, ale myslím, že za tú cenu mi to nestojí. :) A určite by som sa ho bála položiť do kabelky. Kávu aj tak pijem tak isto len doma, alebo niekde v kaviarni. :) A inak máš skvelý blog :) :)
    www.karinvirag.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Karin :-) Tak keep cup si vybudovalo už značku, takže podľa mňa sa tam platí aj za ňu.

      Odstrániť
  8. Ja som si kupila svoj prvy ,,termohrncek" este ked to tu neficalo a pamatam si ako na mna ludia vsade pozerali :) ja som sa citila tak americky :) a mohla som mat vsade so sebou dobru kavu. Vtedy tu keep cup este nebol, takze som si kupila Bodum, ale nelutujem, je super, krasny, netecie a kava vydrzi dlho horuca :)

    Pozývam na letnú Sally Hansen giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Slyším o něm poprvé a vypadá fakt hezky, ale já bych ho nevyužila

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hele ten kelímek vypadá fajn, ale co mě zaujalo víc je to nádherný kafe. Takový kafe si umět udělat, nepiju nic jinýho (ještě že to neumím :D).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, to je aké milé :-) nie je to nič ťažké... obyčajná instantná káva, pridané mlieko a pekne nastriekaná pena so škoricou :-)

      Odstrániť
  11. Nádherné fotky! Fakt ako z časopisu :) Mne sa tieto hrnčeky páčia, ale keďže pretekajú, tak by nemali pre mňa veľký význam :/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš veľmi pekný blog.Držím palce v blogovaní...Budem rada,keby si si pozrela môj blog.Ďakujem♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Peťka :-) Aj ja ti želám veľa sily, trpezlivosti a milých čitateľov :-)

      Odstrániť