utorok 25. novembra 2014

Ebay kabelky


Ahojte moje milé,

odkedy som objavila ebay, nakúpila som tam už viacero kabeliek. Väčšinou si vyberám také, ktoré by som v našich obchodoch ťažko našla. Druhým dôvodom je relatívne nízka cena

Nevýhodou je, že kabelka nemusí vyzerať rovnako ako na obrázku, alebo je ťažká, tvrdá, začne sa lúpať, je nekvalitná. Jednoducho je to risk. Napriek tomu stále na ebay nakupujem a väčšinou sa mi risk vypláca.


Začnem najstaršími a najdrahšími ebay kabelkami. Kúpila som ich pred 2 rokmi. Každá stála okolo 20 eúr. S modrou koníkovou som spokojná veľmi, pretože nie je tvrdá, je veľká, obsahuje množstvo priehradok a je praktická. Okrem toho je rozkošná a väčšine ľudí sa páči.

Cirkusová kabelka je už iná káva, kúpila som ju kvôli veselej tématike. Lenže je strašne tvrdá, na pleci tlačí, nedá sa poriadne otvoriť. Po prvom použití odpadol zámik, ktorým sa uzatvárala kabelka. Zvnútra sa kabelka hneď začala šúpať. Mala som ju asi 2x a som veľmi nespokojná.


Vintage maslová kabelka bola láska na prvý pohľad, ale napriek tomu som ju obdivovala asi rok, kým som ju kúpila. Mamina vravela, že pred mnohými rokmi mala veľmi podobnú kabelku. 

Veľmi páči tento retro vzhľad a upútalo ma aj zapínanie s dvoma guľočkami. Jedinou nevýhodou je, že je trochu ťažšia. Kabelku som kúpila TU za 10 eúr.


Myslím, že tieto dve kabelky sú veľmi uletené a nebudú sa páčiť každej. Nie sú vhodné na každodenné nosenie a treba si rozmyslieť s akými kúskami ich kombinovať. Mám rada módu a nebojím sa experimentovať. Niekedy nemám náladu a nechce sa mi nič riešiť, ale sú dni, kedy sa rada ukážem aj v niečom mierne extravagantnejšom.

Rubikovu kabelku mám okolo dvoch rokov a mala som ju asi 2x. Mrzí ma, že je nekvalitne spracovaná a hneď sa začala odlepovať, napriek tomu sa mi páči. Dá sa kúpiť od 8 eúr, do prehliadača zadáte len rubik bag.


3D kabelky som našla náhodou a hneď ma oslovili. Pri tejto kabelke som hľadala veľmi veľa, kým som našla tú pravú, pretože je množstvo prevedení. Kabelka vyzerá, akoby ju vystrihli z rozprávky. Je trochu plochá, aj keď na dne obsahuje zips a dá sa zväčšiť. Okolie ju prijalo celkom kladne a myslím, že je celkom vtipná. Kúpite ju za 10 eúr TU.


Dostávam sa k mojej najobľúbenejšej kabelke. Mám ju doma len pár týždňov, ale vzala som si ju už viacero krát. Kabelka má ideálnu veľkosť, jednoduchý strih a skvelý vzor kohútej stopy. Dobre sa nosí a oživí každý nudný outfit. Kabelka stojí 7 eúr a kúpila som ju TU.


Ako sa vám páčia ebay kabelky? Nakupujete na ebay, ako ste spokojné?

34 komentárov:

  1. Tyhle konkrétně se mi moc nelíbí...není to můj styl..ale ta poslední je luxusní :)) ale také mám v plánu si tam pořídit nějakou kabelku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, že sa kabelky nepáčia každej. Posledná je taká univerzálna a podľa sa páči dosť veľa dievčatám a ženám :-)

      Odstrániť
  2. Ta poslední je suprová :) po Vánocích bude moje :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha, som rada, že som ťa až tak inšpirovala :-)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Súhlasím, mne sa strašne na nej páči, že na prvý pohľad človek nevie, čo si o nej má myslieť a ako je ušitá :-)

      Odstrániť
  4. Skvělé kabelky! Moc se mi líbí, že jsou jiné a vtipné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Martinka :-) presne preto som si ich kúpila, lebo tu by som také ťažko zohnala,a lebo by oveľa viac stáli :-)

      Odstrániť
  5. Super kousky, nejvic mě zaujala pravě prvni, je moc pěkna a stylova!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Musím pochváliť prvú a poslednú. Tie by som si vedela predstaviť aj vo svojom šatníku. Ostatné nie sú až tak moja šálka kávy...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Není to můj styl, ale ta poslední se mi líbí asi nejvíce. Na Ebay nakupuji často, ale kabelku jsem si tam zatím žádnou nepořídila. Občas je to risk, jak píšeš. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono zo všetkým je to risk, ale pri tých lacných veciach mi to tak nevadí. Horšie je ,keď kabát nesedí :-(

      Odstrániť
  8. Odpovede
    1. Super som rada, že som niekomu ulahodila všetkými kabelkami :-)

      Odstrániť
  9. Tú cirkusovú som už viackrát videla, avšak očakávala som zlú kvalitu tak som si ju neobjednávala, tie 3D kabelky som videla už aj na nejakých slovenských eshopoch:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, keby ja to tuším, škoda peniažkov :-( ja som tie 3D videla len na ebay :-)

      Odstrániť
  10. ta druhá a poslední jsou úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Sice to není můj styl kabelek, ale jsou roztomilé :) Ta rubykova kostka je super
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ta poslední je skvělá, hned jsem si odkaz hodila do záložek :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. dorotka moja, úžasné sú všetky, vieš že ja milujem tvoje kabelky. A tú poslednú som ešte nevidela, ale je neskutočná :*. Z

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mne sa najviac pacila ta konikova :) inak ebay kabelky ma lakaju ale este som sa nikdy nedokopala ku kupe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tie prvé 2 kabelky sú úplne super ale koníková je najkrajšia :) theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Vanda :-) si milá, som rada, že sa páčia...

      Odstrániť
  16. Vzor kohútej stopy je môj obľúbený, preto ma okamžite zaujala práve tá posledná kabelka. Ale 3D kabelôčka je tak chutná, že by som nemala problém ju vynosiť. Na druhej strane ja som typ, ktorý už prestal vo veľkom nakupovať kabelky a aj väčšina z tých, čo mám, mi skôr zavadzia ako slúži. Na kabelku sa potrebujem spoľahnúť, takže radšej zainvestujem do kvalitnejšej a nosím ju stále dokola :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou, že sa viac oplatí investovať do drahšej kabelky a určite treba mať jednu kvalitnú, peknú a univerzálnu. Na druhej strane mám rada úlety, takže si kúpim aj lacnú kabelku z ebay, ktorá je trendová, ale nie je mi ľúto, keď vyjde z módy alebo sa zničí :-)

      Odstrániť