štvrtok 15. novembra 2012

Predvianočný čas



Ahojte dievčatá.
Ešte pred pár týždňami som mala pocit, že len končí leto. Počasie ma pobláznilo a ja som si rada užívala teplé slnečné dni. Toto sa však skončilo, ja som precitla a zároveň sa ocitla v chladnom novembri.
Tento mesiac nemám veľmi v láske, pretože je zima, vonku je blato a topánky treba po každom pobyte vonku vydrhnúť alebo kúpiť nové :). Ak sa však pozriem z druhej strany vidím, že prichádza predvianočný čas.
Ak sa mám priznať, som typ človeka, ktorý si necháva všetko skoro na poslednú chvíľu. Slovko skoro som použila preto, lebo som ešte nekupovala darčeky deň pred Štedrým dňom. Najneskôr som behala splašená po meste asi tri dni pred Vianocami. Takže si vezmite poučenie z iných a november využite na nákupy alebo výrobu originálneho darčeka.


papierový náhrdelník

Rada vymýšľam a vyrábam drobnôstky pre svojich blízkych. Túto vlastnosť máme asi v rodine, pretože keď bol brat malý, mohla som sa vždy tešiť na nejaký jeho výtvor. Niekedy som dostala zamotaný prstienok, inokedy vyrobenú bonboniéru z papiera , z ktorej sa nepriberá .
Je pravda, že vás to musí baviť a treba mať k tomu vzťah. Myslím si však, že zručnosť sa dá vybudovať praxou a vytrvalosťou . Stačí vám k tomu trpezlivosť a čas, pretože každý hand-made výrobok, ktorý sa robí precízne, stojí veľa námahy.

Ak nemáte čas alebo vás ručne vyrábané predmety nezaujali, tak to vyriešte jednoducho. Kúpte kamarátke alebo mamine kozmetiku. Každá žena, ktoré o seba dbá a chce, aby jej líčenie vydržalo až do večera, ocení podkladovú bázu pod make-up. Ja ju používam a je naozaj účinná.

Ten kto nemá čas už ani na nákupný relax, nech skúsi objednávať cez internet. Ja som si nákupy cez internet veľmi obľúbila, takže mám Vianoce vždy, keď príde balíček.


Prajem vám príjemné nakupovanie alebo vyrábanie.

Chceli by ste príspevok o mojej bižutérií? Mám ešte pár vyrábaných kúskov, ale aj haldu kupovaných.

6 komentárov:

  1. Moc hezká ruční práce ... to by se mi líbilo pod stromečkem :-) Hezký článek, dobrý vánoční tip

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tú si už dlho plánujem si kúpiť :) pekne sa ti náhrdelníky vydarili! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie tvoje výtvory sú nádherné, veľmi originálne,... takéto darčeky vždy potešia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. áno, áno jednoznačne! :)
    ja chcem
    a veľmi pekné, kiež by sa aj mne také podarili :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvelý nápad,je to veľmi originálne
    p.s.:Pozývam ťa na začínajúci blog aboutLandD.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť