streda 16. októbra 2013

Kvalitné a lacné štetce z ebay


Ahojte dievčatá.

Chcem vám predstaviť to najlepšie z Číny. Jackie Chan nemohol chýbať :). O týchto krásavcoch som sa dozvedela vďaka jednému blogu. Štetce boli veľmi vychválené a za cenu 1,90 eura za kus som nemohla odolať. Kupovala som ich na ebay TU. Po dlhej a úmornej ceste sa ku mne dostali asi za 3 týždne.

Na výber som mala zo štyroch variánt, rozhodla som sa pre tri štetce. Musím sa priznať, že ak by som na ne nečítala tak dobrú recenziu, určite by som ich nekúpila. Obávala by som sa kvality, pretože ich nemajú dobre odfotografované a ešte k tomu od niektorých dodávateľov štetce strašne páchnu. 



Ako prvé som fešákom pripravila bublinkovú kúpeľ. Po osušení sa išli skamarátiť so svojimi staršími a väčšími súputníkmi. Čínske štetce sú moji malí drobci, ideálny na cestovanie. Merajú okolo 14 cm. Ako sa hovorí v jednej rozprávke: Já sem malej, ale šikovnej. Toto platí aj o nich. Aj keď sú štetce malé, dobre sa držia. So štetinami som veľmi spokojná, nedôjdu vám žiadny "vypelíchanci". Vzhľad je klasická čierna matná rúčka a strieborný pliešok drží pokope štetiny. Nápadne sa podobajú na jeden štetec, ktorý mám od Coastal Scents. Páči sa mi, že nemajú žiadne nápisy, zbytočne by im to uberalo a hlavne, že nekopírujú nejakú známu zvučnú značku.  

Mám na mojich čínskych miláčikov len jedinú výhradu, zdá sa mi, že sa s nimi ťažšie nanáša púder, alebo lícenka, jednoducho produkty, ktoré sú sypké. Potrebujem použiť väčšie množstvo výrobku, ale nie je to veľký rozdiel, len ma to prekvapilo.

Plusy:

  • cena
  • hebkosť a hustota štetín
  • nestrapatí sa
  • pekný vzhľad
  • vhodný na cestovanie

Mínusy:


  • veľkosť
  • dostupnosť
  • treba použiť väčšie množstvo produktu



Najviac mi vyhovuje skosený štetec na lícenku alebo bronzer. U neho mi vôbec nevadí jeho veľkosť, bude to aj tým, že rovnakú som používala doteraz. V tomto porovnaní vyhráva nový krásavec, sami vidíte ten markantný rozdiel.


Štetec plochý je vhodný na zapracovanie make-up. Prekvapil ma, pretože v drogériách nájdete široký sortiment, či už štetcov oválnych alebo skosených. Zatiaľ som nevidela nič poriadne ploché, husté, hebké. Výborne sa s ním pracuje, avšak pri tomto krásavcovi mi už viac prekáža jeho veľkosť. Na druhej strane je precíznejší ako jeho veľký "bráško".  


Na záver som si nechala okrúhly štetec, vhodný na púder. Pri tomto štetci už môžete vidieť veľký rozdiel vo veľkosti. Nevyhovuje mi ani to, že je tak hutný. Je skladný, takže v kabelke môže byť dobrými pomocníkom, ale na domáce používanie nie.


Poznáte tieto štetce? Akú značku preferujete pri štetcoch? Potrpíte si na nich?

30 komentárov:

  1. je to odkaz presne na tieto štetce ? lebo na ebay sú štetinky hnedé a ty máš čierne, pýtam sa lebo uvažujem o kúpe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, je to ten odkaz odkiaľ som ich kupovala.. písala som v článku, že ich nemajú dobre vyfotené.. vyzerajú dosť odlišne...:)

      Odstrániť
  2. vyzeraju celkom kvalitne, keby nemam tolko stetcom mozno by som sa pre ne rozhodla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne už jeden takmer doslúžil, takže som sa pre ne rozhodla..Je dobré mať viac štetcov, aj keď cestujem, tak mi veľmi vyhovuje, že u malé.. :)

      Odstrániť
  3. mam stejné, ten zkosený a pak ještě takový špičatý na zapudrování kruhů pod očima a jsem celkem spokojená:-)

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jooj o ebay nechcem ani ppcut na zaciatku septembra som si objednala tri veci dokopy okolo 15 € a dodnes mi nic z toho neprislo :( takze prvKryt aj naposledy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vážne? Ja som odtiaľ objednávala už haldu vecí od oblečenia cez kozmetiku až po bižutériu. Niekedy to boli lacné veci, inokedy drahšie. Neprišiel mi jedine prsteň asi tak za 1,20, čo nie je až taká strašná čiastka. Oni si to niekedy rozkradnú na poštách, ak to boli hodnotné veci mala by si im napísať a nenechať to tak. Možno ti pošlú ďalšie, už som o tom čítala a oni to vážne poslali ešte raz. Dokonca niektorí predajcovia to majú aj v zmluve, že keď ti to nedôjde do mesiaca vrátia ti peniaze.

      Odstrániť
    2. Ja tiež beriem z ebay všetko možné, a tiež mi neprišiel tušim len prsten a raz komponent na naušnice.. ale to boli malé sumy.. Treba napísať predajcovi, že to ešte neprišlo, ono niekedy to z toho Hong kongu aj trvá :) .. ja som práve pred chvíľou pripomínala trom predajcom, že ešte stále čakám na veci od nich.. Raz sa mi dokonca stalo, že mi poslali mikinu a oni si to nejako nevšimli a potom sa mi ospravedlnili, že im tie mikiny došli a poslali mi aj peniaze, tak som im písala, že mám aj peniaze aj mikinu, či si to môžem nechať oboje a odpísali, že Áno, že chcu aby som bola spokojná :D

      Odstrániť
    3. Fíha, ešte si aj ušetrila :) Komunikácia je dobrá a oni sú veľmi ochotní a nechcú mať zlé referencie :)

      Odstrániť
  5. vyzeraju kvalitne ale nerada objednávam cez ebay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie je tam istota, že to príde... ale celkovo pri žiadnych objednávkach, ktoré sa už popredu zaplatia nie je 100 percentná istota, hlavne pri lacnejších produktoch odoslaných z Číny... :/

      Odstrániť
  6. Ja som si kúpila maličkú sadu 5-ich z Kik-u a doteraz mi držia a som s nimi nadmieru spokojná :) Pekné fotografie :)

    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~
    !! GIVEAWAY !!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) niekedy sa oplatí kúpiť aj lacnú vec a je lepšia ako predražené značky.. samozrejme, nie vždy to vyjde :)

      Odstrániť
  7. Vypadají dobře. Na ebayi nakupuji a vždy při nějakém zpoždění se to vyřešilo. Jsem spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hmm.. už si píšu další věc na svůj wishlist :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzerajú veľmi fajn :) neodolala a objednala som si jeden štetec na púder, ktorý by sa mi teraz celkom šikol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým som síce najmenej spokojná, ale určite ho využiješ :)

      Odstrániť
  10. z ebay mám trochu strach, ale tyto štětce vypadají zajímavě :)
    turquoise bow

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hello Dorota,
    the facebook benefit giveaway is open internationally! Good luck. :)
    Palmira

    OdpovedaťOdstrániť
  12. kolko ta to asi vsetko dokopy stalo aj s postovnym?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky štetce stáli 5,60 eura a poštovné je zdarma :)

      Odstrániť
  13. ja neviem najst ten ebay :( napíšeš link?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Link je napísaný na začiatku v článku, pod slovkom TU a je ružovou. Ale ak by si ho nemohla nájsť tu je: http://www.ebay.com/itm/Excellent-Liquid-Foundation-Powder-Brush-Face-Cosmetic-Makeup-Brushes-/160915035979?pt=US_Makeup_Brushes&var=&hash=item257748974b :)

      Odstrániť
  14. Taky mám tyhle štětce a přijdou mi skvělé! Ten poslední nepoužívám na pudr, je na to fakt malinký, ale na tvářenku je super :)

    OdpovedaťOdstrániť