piatok 29. júna 2012

Kytica alebo kozmetika?


Najskôr asi uvažujete, čo ten nadpis znamená. V tomto príspevku sa budem zaoberať dnešným posledným školským dňom. Včera som bola v DM a vyberala pre bratovu triednu učiteľku vhodnú kozmetiku. Strávila som tam dosť dlhý čas. Nakoniec som kúpila kozmetiku od Catrice v neutrálnych farbách. Mala som výhodu, pretože jeho učiteľka učila aj mňa. Takže som už asi vedela, čo by sa jej mohlo páčiť a taktiež, že to aj využije :) Napriek tomu, že je to mladá asi 30 ročná baba som zvolila nevýrazné farby, ktoré nijako neurazia. 
Nakoniec som sa dozvedela od brata, že bol jediný, čo niečo doniesol. Je to smutné, pretože si myslím, že učiteľka vynakladá veľkú námahu a odovzdáva svoje vedomosti a posúva ich s láskou ďalej. 





Čo sa vám zdá vhodnejšie kytica alebo kozmetika s bonboniérou? Tie školu povinné priniesli ste niečo svojej pani učiteľke/učiteľovi? 



8 komentárov:

  1. Kosmetika s bonboniérou je originální : ) My máme třídního učitele a vždy se mu celá třída složíme na jeden větší dárek. Minulý rok to byl set na kriket, aby měl na léto postaráno o zábavu s rodinou : )) A letos jsme mu koupili mapu místa kam se chystá na dovolenou a balíček barevných kříd na příští rok, protože ten celý letošní si stěžoval že nemá žádné barevné křídy : D Myslím si, že je lepší koupit nějaký originální dárek, než kytici, která ve váze příliš dlouho nevydrží : )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že je to úplně jedno.
    Ale já jsem se tento rok držela klasiky a společně se 2 kamarádkami jsme se složily na velikánsků puget. :)
    Co se týče té kosmetiky, myslím, že jsi vybrala krásné barvy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fúha, priznam sa, že ja som sa s inými darčeky ako sú kvety na konci školského roka nestretla, i ked moja povinná školska dochádzka skončila pred 5timi rokmi :D ............ ináč normálne rozmýšlam nad povolaním učiteľky :D ked by mi žiaci nosili kozmetiku na konci roka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mna prekvapili moji prvaci kopou kytic a sladkostami, naslo sa aj recyklovatelne pero, svietnicek a vlastnorucne vyrobene drobne darceky a za to im velmi pekne dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. My vždycky dávali za třídu jeden společnej :) A za maturu jsme učitelce dali let balonem :D

    GIVEAWAY O BOURJOIS :))
    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak dievcata som necakala, ze sa tak rozpiste, som rada :) Ten let balonom je uzasny, ak nemala vasa ucitelka strach z vysok :D aj ten kriket, obrovsky puget... som statsna, ze sa najdu vdacni ziaci,co dokazu ocenit ucitela za jeho snahu..a tesi ma, ze mam pozorovatelku z pedagogickych kruhov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. My sme dávali třídní společnej dárek - kytku a poukázku do školní kantýny :)) jeden z reálných návrhů byl ale třeba pozemek na měsící :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na konci roka, keď sme boli deviataci sme sa našej obľúbenej triednej poskladali na zlatý prívesok na retiazku.
    a tento rok som tej mojej dala klasickú kávu, však čo, to sa vždy zíde :D

    OdpovedaťOdstrániť