štvrtok 10. októbra 2013

Novinka Essence rúž + zlatoružová kombinácia


Ahojte dievčatká.

Dostala som vynútenú blogovú dovolenku. Akurát, keď som bola taká fajn rozbehnutá, vymedzila som si čas a stíhala som prispievať takmer každý deň. Mala som problémy s fotoaparátom a nechcela som vytvárať články len preto, aby tu niečo bolo, alebo fotiť mobilom. Našťastie sa to vyriešilo a ja sa môžem pustiť do recenzovania.

Ako prvý článok som vybrala nový rúž od Essence. Na viacerých blogoch som zaznamenala túto novinku a keď som bola v DM, nedalo mi nepozrieť sa naň. Keď sme sa na seba pozreli hneď som vedela, že musí doplniť prázdne miesto v kufríku. Len tak letmo som poobzerala iné farby, ale keďže ružová nenápadnejšia mi chýbala,iné oddtiene som aj zabudla pozrieť aké majú. Ešte viem, že mali pekný nude, ale tých mám už viac, takže som nad ním ani neuvažovala.



Prišla som na to, že rúž dokonale ladí ku Catrice 090 Karl Says Trés Chic. Sú to takmer identické farby. Ružový lak som doplnila zlatými trblietkami od Jolie France. Tohto trblietavého krásavca som si kupovala ešte na stužkovú, ani nechcite vedieť koľko to už je rokov. Takže je to taký starček popri ružovom mlaďochovi :) Zlatá dodala nechtom punc noblesy.



Neskutočne sa mi páči čierny matný obal, ktorý je doplnený o farebný pásik zvoleného odtieňa. Na spodnej časti nájdete meno vášho vyvoleného. Ja som si vybrala fešáka menom Natural Beauty 07, názov ho celkom vystihuje. Otváranie je klasické, ale doplnené o cvaknutie, je to asi smiešne, ale páči sa mi ten zvuk :)

Farba je ružová, ale nie klasická,skôr by som ju zaradila medzi nude rúže a nájdete v nej aj kúsok fialového podtónu. Rúž je skôr matnejší, ale nie úplne zanechá aj trochu lesku. Mne to akurát vyhovuje, pretože úplne matné majú sklon vysušovať mi pery. Tento mladý pán je skvele pigmentovaný a o vaše pery sa pekne postará. Nebudete ich mať vysušené a má dlhú výdrž, okolo 3 hodín.

Jediné, čo mi prekáža je, že pod tým zaujímavým Dm-kovým svetlom,bol svetlejší ako v skutočnosti. Keby bol o tón svetlejší zaradila by som ho na piedestál mojich rúžov. Žiaľ to tak nie je, takže skončil v tesnom závese za Rimmelom by Kate 03.


Farba rúžu viac zodpovedá na ruke ako na perách, pretože som musela použiť blesk, takže pery boli silno osvetlené.Ani sa tak v skutočnosti neleskne.


Pridala som aj líčenie, zlatoružová kombinácia.


Skúšali ste dlhotrvácny rúž? Ak áno, ako ste spokojné? Páči sa vám zlatoružová kombinácia?

20 komentárov:

  1. Nějakou tu rtěnku asi taky budu muset pořídit, pořád je chodím okukovat, ale nevím kterou :)
    A moc se mi líbí, jak vypadá tenhle odstín na rtech, sluší ti. A i to líčení je bezva :) A laky jsou perfektní oba a k sobě ještě víc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, si veľmi milá :) asi sa aj ja ešte na ne pôjdem pozrieť na tie ostatné odtiene... aj keď už si najskôr nebudem kupovať žiaden.. netreba to preháňať :D

      Odstrániť
  2. Včera som na tie rúže od Essence pozerala a tiež ma zaujali, ale mám už veľa rúžov, tak som musela odolať. O:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. netreba ich hromadiť, pretože sa nevyužijú všetky a po čase pokazia.. dobre si spravila, ak máš toho dosť :)

      Odstrániť
  3. Tieto nové som naživo ešte nevidela, ale vyzerajú super! Aj tento odtieň je veľmi pekný , ja som mala z tej starej kolekcie odtieň All about cupcake a tiež to je taká pekná ružová neutrálna farba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zo starej kolekcie nemám žiaden, mne sa zdalo, že boli málo pigmentované... prišli skôr ako balzamy..

      Odstrániť
  4. Ten rúž rozhodne musím mať a líčenie je krásne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ze všeho nejvíc se mi líbí ta krabička! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krabičku mám od babičky. Mala v nej voňavku a mne sa veľmi páčila, tak keď ju minula, tak mi ju dala :)

      Odstrániť
  6. Zlato-ružovú kombináciu mám na nechtíkoch veľmi rada:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím sa priznať, že ja to mám takto prvý krát :)

      Odstrániť
  7. Taky mám odstín 07 a nemuzu si ji vynachvalit :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. všechno to vypadá super, tyjo všude vidím samý chvály na tu rtěnku, tak že bych se taky podívala? :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, za obzriete nič nedáš :) najlepšie je to vidieť a vyskúšať na sebe.

      Odstrániť
  9. mně se ta rtěnka moc líbí! ta barva je super, taková pravá růžovka:-) plus ty nehty jsou krásné, mám hrozně ráda kombinaci zlaté a růžové

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem, veľmi ma teší, že sa páči líčenie :)

    OdpovedaťOdstrániť