pondelok 25. novembra 2013

Jesenné líčenie + outfit


Ahojte moje milé.

Tento outfit sme fotografovali, keď ešte nebola taká strašná zima a hlavne nefúkal severák. Pred pár dňami som bola v obchode, strávila tam vyše hodiny. Odniesla si odtiaľ výzbroj na jeseň v podobe kabáta, čižiem a nemohla som sa am nechať ani bordovú kabelku. Kúpu kabáta som trošku oľutovala, pretože mi na ňom odpadli už 4 gombíky a dnes som strávila večer pri zašívaní všetkých.


Líčenie som sa snažila ladiť k oblečeniu, zvolila som výraznejšiu borodovú v kombinácí so zlatou. V ohybe som vytieňovala oko hnedou s nádychom do fialova od Sleeku.





Páči sa vám outfit? Aké farby radi nosíte na jeseň? Zaujalo vás líčenie?

12 komentárov:

  1. Krásne líčenie! Presne si vystihla jesenné farby :) Ja nosím momentálne dosť čiernu, pretože mám môj najteplejší kabát práve v tejto farbe... Ale nejaký svetlohnedý, prípadne bordový by sa mi tiež páčil :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :) Mne bolo v tomto dnes veľmi zima, budem potrebovať nejaký zimný, ale práveže najskôr by som chcela nejaký čierny.

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujem :) zlatú mám v chladné dni veľmi rada :)

      Odstrániť
  3. ..z tej fotky s nohou hore nemôžem :DD..inak sa mi líčenie veľmi páči, tak trochu si ma predbehla..mala som v pláne niečo podobné :) ..veľmi sa mi páči kabelka aa neviem ako a aký make-up si použila..ale pleť pôsobí dokonalo ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som sa bavila pri fotení :) Ďakujem :* Pokojne môžeš aj ty urobiť, som zvedavá na tvoju verziu :) Použila som BB-cream Skin 79 Classic Intense Balm :)

      Odstrániť
    2. fíha..ten vyzerá skvele!...už som myslela, že ma nijaký bb krém na svete nezláka a teraz toto...:)

      Odstrániť
    3. ja som tiež BB-creamom neverila, ale nakoniec som si ich obľúbila.. vadí mi len veľké množstvo umelého zloženia..

      Odstrániť
  4. Velice pěkné líčení i outfit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť