piatok 7. novembra 2014

Nude make-up podľa Georgie Jagger


Ahojte dievčatká.

Na tomto blogu sa stretávate hlavne s výraznými a extravagantnými make-upmi. Tento krát som sa však rozhodla pre denné, veľmi jemné, nahé líčenie. Make-up je inšpirovaný Georgiu Jagger z reklamy na nové Rimmel make-upy. 


Milujem kvetové čelenky a nosila som ich, aj keď ešte neboli v móde. Teraz ich však nosím ešte viac, okrem veľkých a nenositeľných som si kúpila aj dve nenápadné. V tomto príspevku vidíte veľmi farebnú, zloženú z drobných kvietkov. Kúpila som ju na ebay za 1,90 eura. Nevýhodou je, že je veľmi malá a tlačí, avšak za tie peniaze jej to odpúšťam. Kúpite TU.


Rimmel Lasting Finish primer nájdete v bielej tubičke, takisto báza je biela, ale po rozotretí spriesvitnie
Primer mi veľmi pripomína disperzný lep vzhľadom, aj konzistenciou. Báza trochu lepí, ale nie veľmi, pre veľmi mastnú pleť nebude, ale na moju zmiešanú je ešte stále dobrá. Jemne vyhladí póry a make-up k báze pekne priľne. 

Veľkosť má 30 ml a kúpite ju za 7 eur. Pomer cena/výkon je uspokojujúca a používam ju pravidelne, aj keď nie každý deň. 


Rimmel Lasting Finish 25h je jednoducho skvelý. Vyhovuje mi na ňom takmer všetko. Nádherne vonia, odtieň mi sedí výborne. Kryje podľa mňa stredne a bude vyhovovať aj dievčatám s akné. Je matný, ale nevysušuje mi pleť. Má k nemu len jednu výhradu, oxiduje. Nie je to nejak vážne, ale asi po pol hodine, je tmavší ako pri nanášaní.

Mám najsvetlejší odtieň 100 Ivory, ktorý má žltý podtón. Kúpite za 8 eur.


Veľmi chválim vedenie Rimmel, že už aj na Slovensku a v Čechách sa môžme dostať k svetlým make-upom, ktoré ešte pred mesiacmi u nás neboli dostupné.

Rimmel Lasting Finish 25h Nude mám v najsvetlejšom odtieni 010 Light Porcelain. Je to extra svetlý make-up, ktorý má silný ružový podtón, ktorý žiaľ mne nevyhovuje. Make-up by som označila ako ľahký a pre mňa málo krycí. Okrem toho je hydratačný a to pre mastnejšiu pleť nie je ideálne. 



Napriek tomu, že mne make-up nesadol, môžem ho odporučiť dievčatám, ktoré sú veľmi svetlé bledulky, nepotrebujú vysoké krytie a majú suchšiu pleť. Ak sa k nim zaraďujete, vrele ho odporúčam k vyskúšaniu. Make-up kúpite za 7,50 eura.


Rimmel Wonder´Full mascarapekný obal, po neonkách, ktoré mne až tak neprekážali, ale neboli ani nejak krásne, stavili na medenný, príjemný vzhľad. Kefka je gumenná a veľkostne menšia, veľmi mi vyhovuje. 


Každú riasu pekne oddelí a mihalnice predĺži. Výhodou je, že neopadáva. Maličkú pripomienku mám len k tomu, že občas mi spraví drobné hrudky na konci riasy. Riasenku kúpite za 8,50 eura.

Na budúci týždeň si o spomínané makeupy a riasenky zasúťažíme, takže sa máte na čo tešiť.



Páči sa vám nenápadný make-up? Skúsili ste už novinky od Rimmel? 

20 komentárov:

  1. jakto, že máš vždycky tak krásné řasy? :))) samozřejmě ti to opět moc sluší :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná jsi s tímto makeupem, ale hlavně vypadá super ta čelenka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Martinka :-* Čelenka z nudného looku spravila niečo viac podľa mňa :-)

      Odstrániť
  3. moc hezké, jediné, co bych vynechala, je ta dolní linka na očích. jinak super čelenka!
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, ja som si dolnú linku nemaľovala, asi to bude zle nanesená špirála, ktorá sa otlačila. Ďakujem Katka :-*

      Odstrániť
  4. Tak tohle je paradni a čelenka je taky skvěla, moc se povedlo všechno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z noviniek som skúšala len ten najsvetlejší make-up a aj keď mám mastnejšiu T-zónu, tak mi napodiv vyhovuje, ale asi to bude len zimná záležitosť, lebo práve cez zimu mám suchšiu pleť a aj tie mastné miesta, nie sú také mastné, ako napr. v lete. Tá špirála mi kefkou pripomína špirály od L´oreal a efekt vyzerá dosť dobre. A aby som nezabudla, v tomto článku si krásna :) Mám rada takéto nahé líčenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Janka :-) Inak aj mne tá kefka pripomína Loreal a podstate aj efekt robí podobný len u Rimmel je super to, že je raz tak lacnejšia :-D Aj ja mám teraz v zime o dosť suchšiu pleť a ani sa mi tak nemastí a nepotrebujem toľko pudrovať :-)

      Odstrániť
  6. Práve včera som ten mejkap obzerala v DM, ale nakoniec som si povedala, že musím minút niečo zo zásob. Líčenie je veľmi pekné, no ty so preesne ten typ, ktorému viac vyhovuje extravagancia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Počkaj si na nejakú akciu, určite niečo vymyslia :-) Takéto líčenie nosím na voľný čas a niekedy aj do práce. Od viacerých ľudí počúvam, že v ňom vyzerám mladšie, napriek tomu sa lepšie cítim aspoň s hornou linkou :-)

      Odstrániť
  7. Tebe pristane snád všetko..ako výrazné líčenie tak aj takéto jemné..:) Produkty vyzerajú fajn, od Rimmelu mám rada makeupy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Patty, si zlatíčko :-* ja mám od Rimmelu viacerých favoritov :-)

      Odstrániť
  8. Moc hezké líčení, květinová čelenka je krásná:) Rimmel makeup si plánuji koupit, dochází mi můj match perfection:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Katherine :-* Rimmel Lasting Finish 25h Nude by mohol byť podobný Match Perfection :-)

      Odstrániť
  9. páčia sa mi oba makeupy a líčenie je veľmi pekné ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Velmi pěkné! :)))
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť