utorok 20. januára 2015

Vločkový nailart


Ahojte dievčatá.

Síce je už dávno po Vianociach, napriek tomu vám prinášam článok naladený na túto vlnu. Na Vianoce som dostala veľa vecí, ktoré majú motív vločiek, vianočných stromčekov, perníčkov, Mikulášov... Mám teraz tak veľa vianočných ponožiek, že ich budem nosiť aj v lete :-D. Všetko oblečenie, ktoré vidíte na prvej fotke je z F&F.


Červený podlad pre vločky tvorí lak Sally Hansen complete salon manicure 575 Red Handed. Má nádhernú farbu, ktorá nie je výraznou červenou, ale ani bordovou. Kryje v dvoch vrstvách a lak vydrží na nechtoch 4 dni. Nerobí pruhy a má obrovské balenie 14,7 ml.


Vločkové nálepky mám z ebay. TU nájdete predajcu, stáli 0,70 eura. Nálepky sa pekne priľnuli k laku, ktoré som pretrela 2 vrstvami  Sally Hansen Insta-dri.


Ako podklad pre farebný lak som použila Miracle Cure, je určený pre veľmi problematické nechty. Nechty som mala zničené a Miracle cure mi vyplnil poškodenú vrstvu nechtu. Je skvelý podkladom pre farebný lak.


Na záver vám predstavím veľmi šikovnú vecičku, ktorú som si ihneď zamilovala. Je ňou Cuticle rehab, ktorý zvláčni suchú a popraskanú kožu v okolí nechtov. Veľmi sa mi páči, že má tubičkové balenie so štetčekom. Produkt je čírej farby a gelovej konzistencie. Za zmienku stojí aj to, že krásne vonia.



Posledná bonusová fotografia z instagramu a moje nové okuliare.


Ako sa vám páči vločkový nailart? Našli ste si pod stromčekom nejaké produkty s vianočným motívom?

17 komentárov:

  1. Nehtiky jsou krasne :) Ja bohuzel pod stromeckem nic s vanocnim motivem nemela ale pristi rok si musim konecne poridit nejaky roztomily svetr se sobem a nejaky s nordickymi vzory :) Ty ponozky jsou taak roztomile :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :-) soby sa aj mne páčia, ja by som tiež nejaký pekný svetrík ocenila :-)

      Odstrániť
  2. Tie ponožky sú úžasné:) Nechtíky sa ti vydarili, vyzerajú veľmi pekne:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ivka :-) mám ich aj v ružovom prevedením s trošku odlišným motívom, stále ich nosím, dokonca sme ich kupovali v zľave po Vianociach, takže ani neboli drahé :-)

      Odstrániť
  3. Krásne nechtíky! Ja tiež používam Insta Dri- super rýchlo s ním vyschne lak. Mňa zaujal ten prípravok na popraskanú kožu v nechtovom okolí, teraz v zime ma dosť trápia zádery, mám od SH jedno sérum, ale to je skôr na regeneráciu a rast nechtov, tak možno vyskúšam ten gél :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Peti :) Insta Dru je skvelá vec, ja to mám v okolí nechtov popraskanú kožu aj v lete, ale teraz je to ešte o niečo horšie. Super na Cuticle je to, že sa dá hodiť do kabelky a aj počas dňa ošetrovať. Nemusíš sa báť, že sa ti vyleje nejaký olej do kabelky, keďze Cuticle má gelovú konzistenciu a je drobný :D

      Odstrániť
  4. Krásné nehtíky a ty brýle Ti moooc sluší :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Motív vločky mám veľmi rada, čiže aj manikúra sa mi páči. Pod vianočný stromček by to bolo ideálne :) Škoda, že u nás nie je sneh, tak ma aspoň potešil na tvojich nechtoch :)
    A veľmi ma oslovil Cuticle rehab od SH. Na to sa pôjdem hneď zajtra pozrieť, lebo zádery, to je môj večný boj :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani u nás nie je sneh, bol len chvíľku aj to slabo... V prospektoch k výrobku bolo napísané SOS pre vaše nechty a to úplne vystihuje tento produkt :-). Dúfam, že sa ti bude páčiť, ak si ho kúpiš daj vedieť, ako si s ním spokojná.

      Odstrániť
  6. Krásné nehty :) Pod stromečkem jsem našla vánoční svetr a ponožky :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :-) tak sme potom dostali podobné darčeky, ja som tam mala aj pyžamové nohavice, ktoré mám veľmi rada :-) len tričko si k ním musím dokúpiť...

      Odstrániť