štvrtok 19. marca 2015

Bioderma event v Brne + vyhlásenie víťazov giveaway s Biodermou


Ahojte dievčatá.

Prvý krát som sa zúčastnila bloggerského zrazu s Biodermou. Som veľmi rada, že som išla a ešte stále z víkendu čerpám energiu. Tie dva dni boli úžasne nabité: jedli, pili, cestovali, smiali sa, odličovali, tancovali sme, saunovali...


Celý víkend sa niesol v znamení chutného jedla, mali sme na výber z množstva výborných pochúťok. Ja som si najviac pochutnávala na dezertoch, (aj keď som sa snažila krotiť) a po víkende som mala o kilo viac


Dostali sme niekoľko zaujímavých prednášok, kde sme sa viac dozvedeli o pleti, micerálnych vodách a odličovaní. Zaujímavosťou je, že sa každé 3 sekundy predá jedna micerálna voda Sensibio H2O.

Túto micerálnu vodu som akurát cez wellness víkend vypotrebovala. Musím povedať, že je skvelá, nevysušuje, nedráždi oči a odlíči takmer všetko. Robili sme test, keď sme si ruku popísali perom a stačil jeden dotyk Micerálky H2O a všetok atrament zmizol.


Poslednú prednášku sme mali s vizážistkou Natáliou Lackovičovou, ktorá nám podrobne popisovala ako sa odličovať a následne ukazovala ako sa nalíčiť.

Dievčatá priznajte, ktorá idete spať bez odlíčenia?


Po prednáškach sme si oddýchli vo wellness a musím povedať, že takto som sa už dávno neuvoľnila. Vyskúšala som niekoľko saún a chodenie po kameňoch v striedavej teplote vody. Doteraz ľutujem, že som neskočila do vonkajšieho jazierka plného ľadovej vody.


Po wellness sme mali pripravené súťaže a pri vstupe sme dostali roztomilé ružové škrabošky. Ja som bowling nikdy nehrala, takže bolo pre mňa relatívne ťažké, trafiť guľu do stredu a pritom ešte trafiť kolky. Po bowlingu sme sa roztancovali a bavili do neskorej noci.



Do včerajšieho dňa ste sa mohli zapojiť do súťaže s Biodermou, kedy ste si mohli vybrať jeden produkt. 
Vyhrávajú:

Michaela Pavlíková
Veronica
Whatever

Blahoželám dievčence, prosím ozvite sa mi na mail.

16 komentárov:

  1. vyzerá to úžasne, musel to byť parádne strávený čas :) výherkyniam gratulujem :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo to skvelé, som veľmi šťastná, že som išla a mohla to všetko zažiť :-)

      Odstrániť
  2. moc pěkný článek! jinak nechápu to, ale já se odlíčím naprosto vždycky ( i když jsem třeba "lehce" v podnapilém stavu :D
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Kačka :-* Aj ja sa odličujem vždy, presne aj keď by som mala vypité :-D

      Odstrániť
  3. Aký krásny farebný článok! :) Rada som ťa spoznala a teším sa na ďalšie stretnutie <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Kesa :-) Aj ja som ťa rada spoznala, všetky baby sú veľmi milé a ani som nečakala, že si tak sadneme a budeme sa baviť :-)

      Odstrániť
  4. To je dobre, ze jsi si uzila hezky vikend! Nejaky trik nebo tip ohledne liceni nebo odlicovani? Vzdy se odlicim, i kdyz nevim co...i kdyz mne srazilo auto a rekli mi, ze je to spatne a budu mit trvale nasledky a jdu na slozitou operaci...takhle strelena jsem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa uistila v tom, že aj môj postup odličovania je správny, pretože hovorili hlavne o odličovaní micerálkou, ale pre mňa je to zdĺhavé a necitím sa dokonale čistá. Ja sa odličujem gélmi od Biodermy, zatiaľ naj je Bioderma Atoderm GEL MOUSSANT. Potom sa ešte dočistím micerálkou a celý tento proces mi trvá pár minút. :-)
      To si sa odličovala sama, alebo si niekoho v nemocnici poprosila? V takej situácií som ešte nebola, preto neviem ako by som sa zachovala.

      Odstrániť
  5. Víkend to musel být parádní :) Bowling bych si zahrála hned

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten bowling by som aj ja ešte rada skúsila :-) chcem sa zlepšovať, baví ma to :-)

      Odstrániť
  6. Pěkné fotky. :) I já jsem ráda, že jsme se poznaly, bylo to moc fajn! ♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :-* Aj ja som ťa rada spoznala, si veľmi milá a veselá :-)

      Odstrániť
  7. Mňam, tak to jídlo vypadá úžasně :)
    Škrabošky miluji, takže závist :)) a bowling jsem taky dlouho nehrála :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škrabošky vyzerali super, keď smi ich mali každá nasadené :-)

      Odstrániť
  8. Jeste jednou moc dekuji, vyhra me neskutecne potesila ♥ A akce musela byt opravdu skvela :-) Ja bych bez odliceni jit spat nemohla, i kdyz jsem po nejake akci, tak se jdu v 5 rano odlicit skoro po ctyrech :-D Moje plet by mi asi moc nepodekovala, kdybych ji zatezovala make-upem i v noci :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi rada, že som ťa vďaka Bioderme mohla potešiť :-) Presne ako píšeš, pleť si to zapamätá a neskôr sa na nej všetko prejaví, či už staroslivosť alebo ľahostajnosť :-)

      Odstrániť