štvrtok 27. septembra 2012

Senzabox beauty


Ahojte dievčence.
V Čechách sa s boxmi roztrhlo vrece. Ak sa mám priznať tak ma to nejak nevzrušovalo, pretože sa mi to zdalo dosť veľa za vzorky. Počkala som si na recenzie prvých boxov a prekvapilo ma, že tam boli výrobky, ktoré by som využila. O Ladyboxe ste už určite počuli, mňa však viac zaujal Senzabox. 
Dočítala som sa, že sa tam nachádzali výrobky od značky Dermacol (ktorá je moja obľúbená), Yves Rocher, Dermalogica, Fleu de Santé, Crabtree & evelyn. 3 výrobky boli v plnom balení a 4 vzorky. 


Už máte svoj box? Čo si o boxoch myslíte?

8 komentárov:

  1. svůj bohužel zatím nemám, ale Senzabox mě moc zaujal a určitě si minimálně jeden pořídím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento box vyzerá super:D a už som o ňom čítala recenzie najbližší mesiac :D by som ho chcela...ak ho zasielaju na svk:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ano posielaju aj k nam, ale az od oktobra..ten prvy semtembrovy bol len pre dievcata z Ciech.. budete to, ale trosku drahsie kedze postovne bude pre nich vyssie..ale myslim si, ze nie o vela..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som zatial citala iba o Lady Boxe a aj som videla prve recenzie, ale trochu som ostala sklamana, ze tam boli veci, ktore si clovek moze bezne kupit v drogerke. A 'dostali' ma tie vlocky ci co to bolo.. Asi ostanem pri mojom osvedcenom - kupim co chcem a otestujem, ked budem mat na to naladu..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som videla a nepacil sa mi ten box..BB cream nepouzivam, vlocky ma tiez nejako nenadchli, lak na nechty by potesil od Dermacolu, ale tiez ziadna slava to nie je..ostatne boli myslim uz len vzorky.. Je dobre, ze tie boxy budu az 3, pretoze budu mat konkurenciu a budu sa snazit..

      Odstrániť
  5. Viac sa mi páči Senzabox ako Ladybox, už len kvoli tomu bb krému..no má mi prísť Ladybox k zrecenzovaniu tak uvidim ako dopadne u mna..:D..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som sa zaregistrovala a dosiel mi mail, ze mi poslu udaje na to, aby som si ho mohla objednat.. tak som zvedava, kolko to vyjde na Slovensko.. neviete niekto?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ti nevie povedat. Na ceske by mal stat 280, myslim...je mozne, ze to bude aj 5 eur, pretoze tolko priblizne stoji doprava. Ja som platila uz aj 10 eur, ked mi posielali 2 kg balik..ale to urcite tento pripad nebude.. idealne by pre nas bolo tak 2 eura, potom by sa to stale oplatilo... Daj vediet, kolko si platila...aj mna by to zaujimalo...

      Odstrániť