piatok 12. októbra 2012

Dermacol: Pearl Elixir


Ahojte dievčatá.
Recenzie na rôzne výrobky sa mi pekne kopia :) Už mám spísaných min. 20 nových príspevkov, ktoré by som mala urobiť.
Tento balíček nájdete na českom aj slovenskom Dermacole. Stojí 17,30 eur. V krátkosti napíšem, čo je o nich napísané na stránke. V taške nájdete 3 krémy, denný, nočný a očný. Všetky by mali bojovať proti prvým príznakom starnutia a vráskam. Majú dodávať hydratáciu a ochranu.
Postupne sa vyjadrím ku každému osobitne, pretože každý je iný a na každý mám iný názor :)


Kozmetická taška
Má krásnu farbu výraznú ružovú. Je praktická a dosť veľká. Ja ju využijem na cestovanie, pretože väčšinu výrobkov mám v kufríku a v nej by sa mi zle hľadalo. Takže tým, že je tak hlboká by som do nej dala skôr väčšie veci, aby ste sa v nej nemuseli prehrabovať.
Hodnotenie: 9 z 10



Day cream
Krém je parfumovaný, ale nie veľmi výrazne. Mne tá vôňa ani nejak krásne nevonia, ale určite ani nezapácha. Na tvári sa onedlho stratí po natretí. Ráno si vždy umyjem tvár a tento krém je fajn, pretože sa rýchlo vsiakne, dobre hydratuje a nenapína mi pleť. Pod make-up je dobrý, pretože nejaký mastnejší by sa veľmi leskol.
Hodnotenie: 10 z 10


Night cream
Tento krém má rovnakú konzistenciu aj vôňu ako denný, ale nie som s ním tak spokojná. Pre mňa je málo  hydratačný. Síce mi nestiahne pleť ako iné aj napr. drahé krémy ako Vichy, ale ráno som mala pocit suchej pokožky. Možno to je len môj prípad, že potrebujem mať na noc dosť mastný krém. Bola som dovtedy zvyknutá na rebríčkovú masť z lekárne.
Hodnotenie: 6 z 10


 Multi-active eye care
Tento krém je určený pre ženy nad 30 rokov. Nepoužívam ho pravidelne, pretože ešte mám dosť času do toho veku, ale samozrejme, že som ho vyskúšala. Nemám však pocit, že by nejako ovplyvňoval vrásky ani jeden z týchto krémov. Ja už mám nejaké mimické vrásky, ale po používaní nočného krému som mala pocit, že mám pleť ešte suchšiu a náchylnejšiu k vráskam. Ale vrátim sa k tomuto krému. Je ľahký, rýchlo sa vsakuje, príjemný a neštípe.
Hodnotenie: 7 z 10

Keď to zhrniem a spriemerujem tak som s perlovým balíčkom celkom spokojná. 
Celkové hodnotenie: 7 z 10

Máte nejaký z týchto výrobkov alebo celú taštičku? Ako ste spokojné? Vlastníte nejaký krém alebo starostlivosť o pleť od Dermacolu?

2 komentáre: