štvrtok 8. novembra 2012

Best beauty blogger 2012


Ahojte kočky.

Nedávno som sa prihlásila na FB do súťaže v skupine L´Oréal Paris Sk. Zúčastniť sa mohli len bloggerky a museli vytvoriť jeden z 5 look, ktoré môžete vidieť na obrázku. Ja som si povedala, že sa tiež zapojím a pridala som romantický look. Foto som už raz uverejňovala na blogu a spravila som z foto koláž. Keď som však fotografiu nahrávala, uložila sa nejako divne a ja som myslela, že sa im to ani neukáže. Takže som veľmi ani nedúfala, že by som mala nejaké šance dostať sa do prvej 10.

Dnes mi prišiel mail, že som v prvej 10! Strašne som sa tešila, ale na druhej strane mám dilemu, pretože by som musela cestovať do Prahy. Výhra bol balíček produktov a kurz líčenia v sídle L´Oreál. Keby som tam išla súťaž by pokračovala tým, že všetkých 10 blogeriek by mali nahrať video a napísať článok. Z nás vyberú 3, ktoré budú best beaty blogger.
Vrátim sa k mojej dileme, neviem sa rozhodnúť, či mám ísť, pretože cesta bude trvať 6 hodín a v Prahe by som sa zdržala len pár hodín a rýchlo späť. Druhý deň už zas cestujem do školy, tak by to bolo dosť náročné. Najviac ma odrádza nájdenie sídla firmy, nikdy som necestovala metrom a môj orientačný zmysel je na bode mrazu :) Výhodné je, že cestu by mi preplatili, čo je super.. Keby je to v BA tak neváham ani minútu. Mám sa rozhodnúť do zajtra obeda...

Chcem sa vás spýtať, čo by ste spravili na mojom mieste? Ešte, či nevyhrala aj jedna z vás a nejde do Prahy? Dvom je vždy ľahšie :)

10 komentárov:

  1. gratuluju k nejlepší desítce, best beaty blogger zní dobře, ale jestli to za tu cestu stojí... to nevím :) dilema je na místě :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) okrem toho titulu vitazky dostanu aj 4 x rocne novinky L´oreal..to som asi zabudla napisat :) isteze to je lakave, ale ja by som rada isla aj kvoli tomu dobrodruzstvu, nieco nove zazit a spoznat novych ludi..

      Odstrániť
  2. preto som sa ani neprihlásila, hoci ceny sú lákavé :( ale gratulujem ti, si šikulka :) a snáď sa rozhodneš správne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeej, super, gratulujem! tá Praha je dilema, nie každý si môže spraviť kurz líčenia v L´Oreal, ale neviem neviem, či sa oplatí kvôli tým pár hodinám precestovať celý deň :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podla mna jednoznacne chod, taka prilezitost uz mozno nebude! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja som tam postúpila...a neviem či ísť alebo nie...som na to zabudla...keby to dali vedieť skôr tak by to bolo lepšie...a nie dva dni predtým...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kočky ďakujem vám za podporu :) Už som sa rozhodla, že nepôjdem..viem, že to možno budem ľutovať, ale vedieť to 2 dni pred cestou je naozaj málo a ja by som nestihla porobiť všetko, čo som mala v pláne :( škoda.. najskôr ani ten balíček kozmetiky nedostanem, hm život je pes :)

    OdpovedaťOdstrániť