sobota 2. februára 2013

Bioderma novinky



Ahojte kočky.

Dostali sa ku mne nové produkty od Biodermy. Na každý nižšie nájdete môj názor a ako mi vyhovujú.


Bioderma Sensibio H2O AR

Popis:

Čistiaca a odličovacia micelárna voda na citlivú pleť so sklonom k začervenaniu a problematikou rosacea.



Výhody: 

  • je citlivá k mojej pleti
  • nevysušuje
  • nedráždi oči
  • je bez parfumácie, parabénov a alkoholu
  • je hypoalergénna
  • problémy so začervenaním nemám, takže neviem posúdiť v tejto oblasti
  • nevýhody som nebadala žiadne

Skúsenosť s ňou je veľmi pozitívna, aj kvôli tomu, že som nedopatrením vytlačila na celú ruku olejovú farbu. Ten kto maľuje asi vie, že to vodou nepôjde dole. Len ja som nemala pri sebe žiadne riedidlo, tak ma napadlo skúsiť to dať dole touto micerálkou. Na moje veľké prekvapenie išlo to ako po masle ešte aj spod nechtu :D Ruku som nemala vysušenú ako po nejakej chemikálií.



Bioderma Sensibio Kompaktný make-up svetlý, tmavý

Popis: 

Špeciálny kompaktný make-up vyvinutý pre citlivú a reaktívnu pleť so sklonom k začervenaniu či pleť s rosaceou. Intenzívne prechodné začervenanie, stále začervenanie, malé viditeľné cievy. Znižuje začervenanie, zjednocuje pleť a chráni pred UV žiarením.

Výhody:
  • je stredne krycí, čo veľmi oceňujem
  • zanechal mi krásnu akoby vyhladenú a rozžiarenú pleť
  • vyhovuje mi aj balenie, nanášam hubkou. Prstami to išlo ťažšie.


Nevýhody:
  • aj light make-up bol pre mňa tmavý. Určite ho využijem v lete, keď sa trošku opálim.
  • má dosť žltý odtieň, ktorý je dosť odlišný od mojej pleti. Myslím si, že to je to kvôli tomu, aby tie sklony k začervenaniu potlačil aj farbou.
  • tmavý odtieň je skôr dohneda, ale ten využijem až keď by som išla k moru, pretože tak veľmi sa nikdy neopálim.
  • mojej mamine nevyhovoval kvôli tomu, že jej zvýraznil vrásky a bol pre ňu vysušujúci. Ja som tento problém nemala, práve že mi vyhovoval.
Ja určite make-up budem používať a už sa teším na leto :)







Bioderma Sensibio BB cream svetlý

Popis:

Vďaka Sensibio AR BB krému s vlastnosťami mejkapu je citlivá pleť bezchybná, svieža, rozjasnená, bez začervenania a chránená pred UV žiarením pomocou SPF 30. Vďaka unikátnemu patentu Rosactiv odstraňuje začervenanie pokožky.

Výhody:
  • hydratuje
  • mamine skvelo sadol a nevie si ho vynachváliť.. jej vyhovuje aj to, že je menej krycí
  • dá sa vrstviť

Nevýhody:
  • mne nevyhovuje hlavne farba.. Ja som veľmi bledá a na pokožke je BB cream o niekoľko stupňov tmavší. Mamine však farba vyhovuje.
  • nevyhovuje mi ani slabé krytie 
  • do večera z pokožky vypŕchne, ale výhoda je, že nerobí fľaky 
BB cream mi nesadol, ale som rada, že sa využije, keďže mamine vyhovuje.



Skúšali ste tieto novinky? Ako vám vyhovujú? 

18 komentárov:

  1. Mě hrozně zaujal ten make-up. Ty krycí schopnosti by se mi na moji pleť docela hodily. Pokukovala jsem taky po BB creamu, ale tím, že přes celý rok používá nejsvětlejší make-up a pudr, tak bych vypadala jako s maskou na tváři.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som bledula, používam najsvetlejší alebo ešte 2. Takže ak si svetlá takmer celý rok tak radšej ten kompaktný, ale ten je tiež tmavší do žlta..

      Odstrániť
  2. neskúšala, čakám na prvú recenziu a tá už prišla :) som prekvapená krycou schopnosťou kompaktného makeupu, pretože ten klasický so SPF 50 je slabšie krycí. BB ma nenadchlo, ja som dosť bledá, takže nič pre mňa. no a micelárka, to je klasika :) ale so začervenaním problém aj tak nemám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš, že aj ja som bola milo prekvapená.. čakala som len ľahučké krytie :) Ja som už čítala jednu recenziu na BB cream a bol veľmi pozitívne ohodnotený. Všetko záleží od typu, farby pokožky a aj veku..:)

      Odstrániť
  3. Ten kompaktní make-up mě docela zaujal :) Můžu se zeptat jaký je rozdíl mezi Sensibio H2O a touhle řadou ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa v zložení sú rozdiely a tento je určený na problémy som začervenaním.. H2O je určený na citlivú pleť, povedala by som, že je univerzálnejší.. aj keď ja som rozdiely nebadala.. skôr ženy, čo naozaj trpia problémom rosacea (ružovka). Toto chronické ochorenie sa prejavuje trvalým začervenaním a tvorbou rozšírených cievok. Ešte som nevidela výrobok, ktorý by bol určený práve na toto ochorenie a som potešená, že ho Bioderma vyrobila. :)

      Odstrániť
    2. Tak děkuji za odpověď :) Bioderma je prostě dobrá značka, o tom není pochyb. Závidím ti, že máš výrobky takhle k dispozici :p. A hlavně jsem ráda za tebe, pokud ti výrobky pomáhají

      Odstrániť
    3. Si veľmi milunká :) viem ako to myslíš..však nie je závisť ako závisť však? :D aj ja som rada, že môžem písať o výrobkoch a nemusím si úplne všetko kupovať..

      Odstrániť
  4. Micelárka je super! A ten make-up ten prostě musím vyzkoušet! :)
    - zvu tě ke mě na Giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. keby neboli tak tmavé ;) tak by boli fajn tieto produkty :)
    micelárka fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. na mě by ten světlý makeup byl také tmavý :/ ale tu micelárku možná vyzkouším :D

    http://brunettegirldiary.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no tak ty uz mas recenzie a ja som to este ani nezacala testovat... ale tesim sa na micelarku i ked neviem ci postrehnem nejake rozdiely medzi klasickou sensibiou a toto AR, kompaktny pudrik tmavy odkladam do GA casom pre nejaku tmavsiu slecnu, lebo mne urcite nesadne tento odtien a na BB sa neskutocne tesim az ho vyskusam...a moznoze idem aj hned

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozdiely som medzi miceralkami som nepostrehla, ale tie, co maju tie problemy asi zaznamenaju :)

      Odstrániť
  8. Ja by som najradšej skusila tu micelarku. videla som ju uz na mnohych blogoch..velmi by sa mi hodila..takze porozmyslam.. :P

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. Tomu ani ja nerozumiem.. a trosku ma to v tomto ohlade sklamalo..

      Odstrániť
  10. tá farba sa krásne prispôsobí len ju podľa mňa treba lepšie zapracovať najlepšie štetcom a v menšom množstve ... aspoň mne sa to tak osvedčilo :) http://jungleoflipstick.blogspot.sk/2013/02/bioderma-sensibio-ar-bb-krem.html

    a bb krém je predsa len krém takže od výdrže ťažko niečo čakať mňa skôr veľmi oslovila konzistencia a tá zamatová hebkosť po nanesení:) inak pekný článok Missy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nanášala BB cream normálne prstami, skúsim štetcom uvidím, či sa farba prispôsobí ako u teba :) Ďakujem za tip :)

      Odstrániť