nedeľa 13. júla 2014

Make-up podľa Kim Kardashian



Ahojte kočky.

Ako je už z úvodnej fotografie zjavné, nechala som sa inšpirovať Kim Kardashian. Snažila som sa jej, čo najviac podobať. Tvár som kontúrovala silnejšie a precízne, nasledovalo líčenie očí. Celkovo je make-up veľmi silný a výrazné sú pery, aj oči. Takéto líčenie pre mňa nie je vhodné, pretože pôsobím veľmi tvrdo


Oči nie sú zložité, napriek tomu mi to trvalo, kým som dosiahla čierno-čiernu. Veľmi som sa potešila, že mám v zásobe umelé riasy veľmi podobné Kim.


K vernejšiemu looku mi dopomohol rúž od Flormar Supershine odtieň 521. Má neskutočný neonový ružovo-fialový odtieň. Bola som veľmi prekvapená, že mi pristane, pretože som bola v tom, že odtiene do fialova mi absolútne nejdú.


Druhý rúž z tej istej rady je odtieň 503, má teplejší odtieň ružovej, povedala by som, že koralová farba. Rúže sú matné, na fotografiách je jemný lesk, ale naživo lesk nie je. Napriek tomu, že sú matné nevysušujú. 

Rúže sú úžasne pigmentované a vydržia celé hodiny, dokonca aj jedenie a pitie. Sú jednoducho dokonalé. Mám ich z e-shopu beautyday.sk 

Odtieň 521.


Odtieň 503.
Pery som pred aplikovaní rúžu obtiahla vodeodolnou ceruzkou Flormar. Má výraznejší odtieň, farba je intenzívna, dobre sa nanáša. Dá sa zmyť vodou, ak som poriadne pritlačila. Som s ňou veľmi spokojná.

Písala som ľavou rukou, preto ospravedlnte môj rukopis. :-)

S maminou v pozadí zachytená v tvorivom procese :-) Na fotke mám rúž v odtieni 503.
Páči sa vám look podľa Kim? Skúšali ste rúže od Flormar?

36 komentárov:

  1. Veľmi sa ti to podarilo a takto na fotkách sa mi ani nezdá, že by to na tebe pôsobilo trvdo. A rúž má fakt krásnu farbu, doteraz som od tejto značky používala len laky, ale tuším to musím zmeniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Kesa :-* známejšie sú laky od Flormal ako dekoratívna kozmetika, pretože nie je tak dostupná ako laky a pritom majú super veci..:-)

      Odstrániť
  2. Vypadáš krásně! Velmi se ti to povedlo a ty rtěnky jsou super. Konturky jsou vážně bezva, mám tři :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Martinka :-) fíha až tri? Mne by sa zišla ešte nejaká červená :-)

      Odstrániť
  3. Máš pravdu, že je to velmi tvrdé a výrazné líčení, ale myslím si, že kdyby byly oči a rty zvlášť, že by ti to rozhodně slušelo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nie som zvyknutá na tak výrazné oči, nerobím si tak výraznú spodnú linku. Som rada, že sa to páči :-)

      Odstrániť
  4. Wow tak tohle se ti velice povedlo! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj :) Vyzerá to nádherne :))) si krásna :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kráásne, Dorotka. Tá podoba na prvej fotke je značná :) Veľmi sa mi to páči :)

    No a Flormar som ja osobne ešte vôbec neskúšala. Nielen rúže, ale žiadne produkty :(
    Donny

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Donny :-) Myslím, že mi v podobnosti veľmi pomohol make-up, kontúrovanie tváre a podobný postoj, inak si myslím, že sa na Kim nepodobám :-D Flormal som začala registrovať pred pár rokmi až na upozornenie kamarátky/bloggerky :-)

      Odstrániť
  7. Waaau vellmi si jej podobna aj poloha sa ti rovnaka podarila :))) a tie ruze su mega neviem naisto ci by sa mi na sebe pacili ale kde sa daju zohnat???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta poloha vznikala dlho, mamina ma podľa nej štelovala a hovorila ruku nižšie, tvár vyššie atď. Nakoniec som použila foto, kde som sa ani nesnažila jej podobať, len sa mi najviac páčila. Ja mám rúž z e-shopu beautyday.sk, máju aj na všetku kozmetiku značky Flormar 20%
      zľavu.

      Odstrániť
    2. To som citala no mala som na mysli ci sa daju zohnat aj v nejakych kamennych drogeriach

      Odstrániť
    3. Myslela som, že si to prehliadla :-) Širšiu ponuku Flormar kozmetiky som videla v BA My Tesco na Kamennom námestí. :-)

      Odstrániť
  8. Líčenie sa ti veľmi vydarilo, aj "dvojičkovská" foto je skvelá :) Tie rúže i ceruzku by som brala, ja mám takéto farbičky na perách veľmi rada. No najviac sa mi páči foto s mamkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Aknelka :-) mamina vravela, že je to pripomína staré obrazy, kedy sa maľovalo ešte v ateliéroch..ja som spravila taký selfie portrét :-D

      Odstrániť
  9. Úžasné, úžasné, úžasné! Jak oči, ta ta rtěnka na rtech!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu, teším sa, že sa to páči :-*

      Odstrániť
  10. Naozaj krasna farba pier:) a aj tie riasy vyzeraju bohovsky :)

    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť