nedeľa 27. júla 2014

Scandaleyes retro make-up


Ahojte kočky.

Chcem vám predstaviť dva výrobky od značky Rimmel, s ktorými som vytvorila retro look. Očné čierno-biele linky a umelé riasy dodali vizáži retro vzhľad, avšak v novodobom vydaní. Make-up mi pripomína 60. roky


Rimmel Scandaleyes gelové linky majú u mňa viac kladov ako záporov. Začala by som, čo mi na nich vyhovuje. Konzistencia je mäkká, krémová po aplikácií na oku zaschnú. Balenie obsahuje aj štetec, s ktorým sa linky dajú pekne nakresliť, ale aj tak mám radšej tenký štetec na gelové linky. 


Vydržia okolo 6-8 hodín sú intenzívne čierne, ale nievodeodolné, pretože idú dole vodou. Je zaujimavé, že z ruky sa dajú zmyť ťažko, ale z očí idú ako po masle. Rimmel gelové linky nedokážu vytvoriť dokonale rovnú líniu ako tekuté. Myslím, že gelové linky je možné naniesť jednoduchšie, ako tekuté aspoň pre mňa. 


Rimmel Rockin´ curves mascara je jedinou z kolekcie scandaleyes, ktorá ma sklamala na plnej čiare. Najväčšie mínus vidím v kefke, pretože niekedy sa mi ju podarí natočiť, tak že riasy mi nezlepí. Žiaľ väčšinou mám riasy veľmi polepené

Okrem toho mi kefka zašpiní nielen vrch viečka, ale aj odolie pod spodnými riasami. Inak veľmi neopadáva a riasy zhustí a predĺži. 


Ako prvé som pri líčení použila čierne gelové linky Rimmel a potom som si nahriala bielu ceruzku od Avon color trend. Zatiaľ najlepšia biela ceruzka, ktorá je intenzívna, mäkká a dá sa páliť. Lebo napr. s Catrice to nebolo tak jednoduché. 
Následne som naniesla mascaru a potom nalepila riasy. Na perách mám rúž Avon color trend recenzia tu.


Páči sa vám tento novodobý retro look? Skúšali ste mascaru a gelové linky od Rimmel?

26 komentárov:

  1. Nádherné líčenie a pekný článok! :)
    http://theworldbyluccy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tými kefkami už len vymýšľajú a nie vždy to je zásah do čierneho.
    Tvoje líčenie je krásne. Biela tie linky super oživila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Janka :-* ja rozumiem, že vymýšľať musia, pretože obyčajné kefky, boli vždy. Len presne ako píšeš, nie vždy im to vyjde :)

      Odstrániť
  3. Tiež sa mi páči všetko okolo retro! Tieto produkty by som si asi nekúpila, najmä tá špirála robí fakt zvláštny efekt. :( Aj keď na spodné riasy to zabralo veľmi pekne. A tiež mám tú bielu ceruzku... keď v katalógu narazím na Color Trend, tak tieto stránky si pozriem vždy len tak naoko (všetko pekné farebné a voňavé, ale žiaľ, kvalita,...), ale táto biela ceruzka ma milo prekvapila, je riadne sýta! :)
    Rowena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Tie spodné náhodou vyšli, pretože je to presne ten okamih, kedy som kefku dala tak, že oddeľovala pekne. S Avonom a Color trend to mám podobne, len popozerám a idem ďalej, pretože som mala aj zlé produkty z tejto rady, ale tie rúže a biela ceruzka im vyšla :-D

      Odstrániť
  4. Líčenie je krásne! :)
    A k špirále - po mojej zlej skúsenosti s oranžovou scandal eyes ma akosi ani neprekvapuje, čo stvára táto :(

    Donny

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Donny :-) mne oranžová vyhovovala, aj zelená a ešte aj tá čiernobiela retro glam.. len táto im nevyšla, ale čítala som aj iných blogoch, že im nevyhovuje..

      Odstrániť
  5. krásne líčenie. linka vyzerá zaujímavo, už som skúšala aj fixky no neúspešne, možno ju skúsim :)

    XOXO
    lookjournals.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Timi :-* ja mám pred fixkami ostych, bojím sa, že hneď vyschnú a neurobia to, čo tekuté alebo gelové. :-)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Majú plusy, aj mínusy treba si to rozmyslieť :-)

      Odstrániť
  7. tak špirála ti teda fakt nesadla, zato mihalničky sú parádne :) a linku sa ti podarilo nakresliť na jednotku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekné, s líčením si sa teda vyhrala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc hezké líčení, opravdu jak z šedesátých:-) Vždycky když v drogerii vidím nějaký výrobek na retro líčení, hned se k němu vrhnu. Skoro nikdy ho ale nekoupím... Klasické linky a řasenky totiž vykouzlí stejný look, jde jen o reklamní obal. Ale škoda, nejraději bych měla design všech kosmetických obalů do retra:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu, veľmi si ju vážim, pretože viem, že ty sa veľmi dobre vyznáš v retro líčení.. inak toto moje retro vzniklo náhodne, nemala som ten zámer :-) Mne sa tiež páčia retro obaly, ale takmer vždy hľadám recenzie na iných blogoch, takže sa vcelku vyhýbam kúpou zlých produktov. Tieto výrobky som dostala na zrecenzovanie :-)

      Odstrániť
  10. aká si krásna s tými opálenými líčkami (na poslednej fotke)

    a skvelé líčenie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu. Inak opálená som nebola, je to len ružová lícenka :-)

      Odstrániť