pondelok 17. novembra 2014

Výrazné svadobné líčenie


Ahojte dievčatá.

Pri tomto nadpise vás ako prvé napadne, ide sa vydávať. Opak je pravdou, ale keďže maľujem priateľky na svadby, rozhodla som sa, že si to skúsim na sebe

Už teraz viem, že chcem v tento výnimočný deň výrazné oči a jemnejšie pery. Okrem toho, že si myslím, že mi to tak viac pristane, je to praktickejšie ako dávať stále pozor, či je výrazný rúž, tam kde má.


Na toto líčenie som použila prírodný minerálny rúž. Už balenie je luxusné, spojenie striebornej s čiernou. Na rúži je vyrazená mriežka a názov značky Bellápierre. Nemusíte sa báť, že by sa rúž otvoril v kabelke, pretože obsahuje klik systém. 


Mám odtieň Catwalk, farba nie je úplne nude, aj keď sa medzi ne môže zaradiť. Catwalk je niečo medzi ružovou a oranžovou, ale napriek tomu nie je výrazná ani nasladlá. Rúž je na perách veľmi príjemný a hydratačný, nerozpíja sa a vydrží asi 3 hodiny. Neobsahuje trblietky len jemný lesk.


Bellápierre rúže sú vyrobné z prírodných voskov a minerálov. Neobsahuje parabény ani žiadne iné syntetické látky
Rúž mám zo stránky beautyville.cz, kde nájdete prírodnú kozmetiku, či už pleťovú alebo dekoratívnu.


Z ebay mi došla roztomilá biela čelenka, vyzerá akoby bola vyrobená z marcipánu. Treba rátať s tým, že Číňania vyrábajú všetko menšie, takže trochu tlačí. Kúpila som ju za 1,40 eura. Link na predajca TU.


Líčenie očí je poriadne výrazné, mne samej sa to už zdá viac ako by bolo treba. Takže ak nejakú svadbu raz budem mať, určite použijem menej výrazné farby do ohybu viečka. Použila som tiene od Makeup Revolution Iconic 3. 


Celý make-up som zakončila nádhernými riasami zo stránky bornpretty.com. Nazvala som ich prirodzene neprirodzené, pretože je vidieť, že máte krajšie, dlhšie a výraznejšie riasy, ale nie sú nechutne neprirodzené.



Umelé riasy sú v kútiku kratšie a na konci sú predĺžené a vytočené. Nachádzajú sa na tenučkom pásiku. Sú prvé, ktoré mi absolútne nevadia a natlačia ma. Inak ak mám iné umelé riasy na celom viečku, nemôžem to vydržať. V balení sa nachádza 5 párov a kúpite ich za 8 eúr TU.


Páči sa vám líčenie? Ako ste boli alebo by ste chceli byť namaľované na svadbe vy?

33 komentárov:

  1. líčenie je veľmi pekné :) páči sa mi aj odtieň toho rúžu a s tou čelenkou, že vyzerá ako z marcipánu úplne súhlasím, ale skvele sa ti hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Nikolka :-) s farbou rúžu som veľmi spokojná, pretože dodá farby, ale nie je výrazná :-)

      Odstrániť
  2. Hotová nevesta :) Veľmi ti to pristane hlavne tie oči sú krásne nalíčené!

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Si namaľovaná krásne :) Tiež by sa mi viac páčila kombinácia- výraznejšie oči a nude pery, čiže si sa mi trafila do vkusu :) A podľa mňa sa nevesty aj zvyknú maľovať trošku výraznejšie, aby líčenie vyniklo na fotkách.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa nevesty páčia aj s výraznými perami, len na sebe sa mi to tak nepáči. S tým, že sa nevesty maľujú výraznejšie súhlasím, len sa mi zdalo, že na mne naživo to už bolo priveľa na takú udalosť :-)

      Odstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zas som pridala komentár z blbého profilu, ospravedlňujem sa... :/
    Rúž má krásnu farbu, inak túto značku ešte nepoznám :-)
    Nevesty si väčšinou asi volia výraznejšie líčenie kvôli fotkám. Ja som mala oči v hnedých odtieňoch s gélovou linkou a umelé mihalnice len trsy vo vonkajšom kútiku oka. K tomu jemné marhuľové líčka a lesk vo farbe mojich pier :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič sa nestalo :-) Určite si bola krásna nevesta :-)

      Odstrániť
  6. Jéj, to je krásne ! Si neskutočne talentovaná na takéto veci ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, veľmi ma potešil tvoj komentár :-)

      Odstrániť
  7. Hezké líčení. Na svatbu bych chtěla být namalovaná výrazněji. To u mě bývá trochu problém, protože mám menší oči a ty to moc nesnesou (ještě v kombinaci s tmavým silnějším obočím a plnými rty, na kterých prostě MUSÍ být rtěnka). Takže se uvidí... Největší problém vidím v kvalitě mé kosmetiky. Nemám nic super kvalitního a nechci mít už po svatebním obědě obtisklou řasenku na spodním víčku... No ještě se vdávat neplánuji, tak uvidíme, jak to jednou bude...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Sára :-) ak máš menšie oči a plné pery, si ideálny adept na opačné líčenie, čiže výrazné pery a jemné oči. Určite by som uvažovala na tvojom mieste ísť k profesionálke, alebo kamarátke, ktorá vie líčiť a spolu by ste niečo poskúšali. Bolo by to pre teba dobré aj v tom, že keď nemáš kvalitnejšiu kozmetiku, tak nemusíš veľa investovať a nechať sa len hýčkať. :-)

      Odstrániť
  8. Kouzelna celenka ♡ Ja bych asi celkove na svatbu volila jemnejsi liceni, ale je pravda, ze tobe to takhle moc slusi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne, nie každému pristane výrazné líčenie a treba byť na to aj zvyknutý. Každá nevesta si musí nájsť to svoje, čo jej bude vyhovovať a nie iný :-) ona musí byť spokojná a nie vizážistka :-D

      Odstrániť
  9. Wow, krásné líčení! Ta rtěnka má nádherný odstín!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pekne licenie aj sa ti hodi ale na svadbu mi to pride velmi tmave.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Terezka, súhlasím s tebou, tak ako som písala aj v článku :-)

      Odstrániť
  11. Nádherné líčení :) Já bych si na svatbu nalíčila krásně oči nějakýma bronzovýma stínama a krásnou růžovou rtěnkou :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Veru. Pekná kombinácia farieb, určite by ti to pristalo :-)

      Odstrániť
  12. Čelenka vyzerá na zjedenie. Chápem, aké to je, nájsť správne a vyhovujúce umelé rieasy. Mne sa to zatiaľ nepodarilo, moje riasy mi všety vytláčajú a nemám odvahu vziať si ich napríklad na nejakú dôležitú party. Škoda pre mňa. Ty vyzeráš výborne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uf, ja som myslela, že som jediná, ktorej umelé riasy v celku vadia. Verím, že aj ty nájdeš také, ktoré ti sadnú :-)

      Odstrániť
  13. No na svadbu je toto podľa mňa príliš výrazné. Ja by som na tej svojej chcela vyzerať sviežo, romanticky a jemne. Akosi mi k tomu nepasuje tmavohnedý tieň. Ale ináč pekné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Julie :-) súhlasím s tebou, len ja som použila viac ako tmavohnedý tieň, takže preto je to tak výrazné. :-)

      Odstrániť
  14. Ahoj. Krásne líčenie. Ja som na svojej svadbe mala podobné. Trochu jemnejšie oči ale červený rúž a v hlave tiež venček ako ty. Mne nude pery moc nesedia, prídu mi ako keby mi bola zima a vybledla farba. 😊 Líčila som sa sama a použila som umelé riasy tiež ale nechceli mi držať tak som ich musela strhnúť počas svadby. Ha ha. Ako si lepší riasy ty, poraď mi prosím. Je to lepidlom alebo riasami alebo mnou? 😂

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Mia. Musela si byť nádherná nevesta, tie riasy mohli ťahať, aj keby si ich nalepila viac na viečko. Lepidlo by nemalo prekážať, jedine, ak by sa dostalo do oka, ale to by si nemohla ani otvoriť. Mne veľmi vadili riasy z ebay, lebo sú na širokom pásiku a ten mi potom dosť ťahal viečko a olo tam treba dať viac lepu. Tieto majú riasy na tenkom pásiku, takže to neťahá. Inak nezničila si si líčenie, keď si ich strhla dolu?

      Odstrániť