sobota 13. októbra 2012

Fialové šampóny


Tento článok je určený hlavne pre blondínky a dievčatá s melírom. Keďže mi kaderníčka vždy urobila melír, ktorý nebol dobiela tak som si musela vypomáhať šampónmi. Najskôr som si kupovala zmývateľné 4 týždňové šampóny. Lenže výsledok mi vydržal tak na 3 umytia a onedlho bol preč.
Potom som našla obyčajné šampóny, ktoré sú fialové. Všetky 3 majú pomáhať neutralizovať žltý tón a pomáhať uchovať čistú blond s platinovým odleskom. Mali by sa nechať pôsobiť pár minút a potom zmyť. Nevýhodou u všetkých je, že zafarbia pokožku hlavy na fialovo. Nie je to až tak vidieť, len keby sa človek zahľadí do cestičky napríklad. Ďalšou nevýhodou je, že vysušujú vlasy. Super je na nich len to, že naozaj pomáhajú odstraňovať žltý tón melíru alebo farby.
Ja som vyskúšala tieto 3.


Matrix So Silver
Kúpila som ho na internete. Myslím, že táto značka sa nedá kúpiť v drogériách. Cenovo bol najdrahší zo všetkých, ale má aj najväčšie balenie (300 ml). 
Ja nevidím veľké rozdiely medzi ním a tými dvoma. Dosť mi vysušuje vlasy a nelesknú sa mi po ňom. 
Hodnotenie: 6 z 10

--




Joanna Ultra color system
Náhodou som ho zahliadla v malej drogérií u nás, tak som ho zobrala na odskúšanie. Je to najmenšie balenie (200 ml), ale aj najlacnejšie. Stál asi 2,70 eura. Zdá sa mi, že po tomto šampóne sa mi najviac leskli vlasy a akoby rýchlejšie chytala tá fialová. Takže som ho nemusela používať tak často. Inak mám pocit, že všetky vysušujú podobne.
Hodnotenie: 7 z 10


Swiss o par Silver
Myslím, že tento určite poznáte. Kúpite ho v DM za 3 eura, má 250 ml. Veľmi mi nevyhovoval, najviac mi vysušoval vlasy a ani tak rýchlo nechytal. 
Hodnotenie: 5 z 10

Vyskúšali ste už tieto šampóny? Akej farby máte vlásky? Tie ktoré si neutralizujete farbu vlasov, viete mi poradiť o nejakom inom výrobku?
Ďakujem :)

2 komentáre:

  1. prídu mi vtipné tieto fialové šampóny pre blondíny. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne ten Matrix je hrôza...ja si ho len miešam s kokosovým od Balea:D aby som ho vôbec dopoužívala...
    a takisto aj od Swiss o par...:))Mne je teraz naj ten od Schwarzkopf Blond me...:)

    OdpovedaťOdstrániť