streda 31. októbra 2012

Dermacol Rapid grow lash mascara


Ahojte kočky.

Výrobok, na ktorý som si dnes posvietila je špirála Rapid grow. Nájdete ju na českom aj slovenskom eshope. Stojí 9,60 eur a 250 Kč. 

Ako prvé vám napíšem, čo od dobrej riasenky očakávam: predĺženie rias, zahustenie, neopadávanie a neotláčenie. Taktiež by mala zniesť aj pár sĺz. Nie, že by som často plakala, ale stane sa :) Musím povedať, že všetky moje základné požiadavky splnila. Riasy som mala po aplikácii prirodzené, hustejšie a dlhšie. 


Ja mám riasy také normálne, ani veľmi dlhé a normálne husté. Ja zatiaľ nevidím rozdiel v raste, ale musím povedať, že mi hneď sadla. Som zvyknutá na veľmi veľké kefky, táto má normálnu veľkosť. Takže by mala sadnúť každej, pretože nie každý má rád velikánske kefy :) Pred prvou aplikáciou som sa bála, či riasy zväčší, ale nebolo treba..
Riasenka neopadáva, ale nevýhodou je, že trošku zlepuje riasy.

Hodnotenie: 8 z 10





Vlastníte túto špirálu? Ak nie, páči sa vám na očiach?

10 komentárov:

  1. to je tvá barva očí??:O naprosto krásná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno je moja, ale záleží od svetla a fotografia tiež skresľuje..naživo nie sú tak výrazno zelené :)

      Odstrániť
  2. nevyzerá zle
    úžas oči .O nie jak moje hnedé xP

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem.. podľa mňa sú hnedé oči krásne a ak sa mám priznať tak mne sa vždy páčia muži s hnedými očami...:) nie žeby som ich podľa toho vyberala, ale už to tak je :P

      Odstrániť
  3. Hrozně krásně ti ty řasy zvýraznila! Asi si ji v nejbližší době pořídím, protože já a moje malilinkaté řasy potřebujeme nutně pomoct. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super dávka čiernej.. a závidím ti spodné riasy :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj :-) ráda bych tě pozvala na čumendu na můj nový blog http://buldogstyle.blogspot.cz/, už jsem blog měla, ale potřebovala jsem trochu změnu a ráda jsem tě sledovala, tak doufám, že se i tobě bude můj blog líbit :-)

    jinak moc hezký článek, já sama nikdy nic od Dermacolu neměla a tahle řasenka vypadá výborně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. U nás v Česku (řekla bych že i u vás) se prodává v balení ještě s nočním sérem pro růst řas (night grow lash serum) jen za 180 Kč. (za obě)
    Zítra jdu pro ni. :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť